Hlavní
Prevence

Vlastnosti akce zlaté španělské létání španělské zlaté mušky, ceny a recenzí

Autor: Elena Polyakova, lékař-terapeut,

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(3 hlasů, průměr: 3.7 z 5)


Někdy chceme zažít silnou atrakci, výbuch pocitů a nesrovnatelné sexuální pocity. A je velmi nešťastné, že ne vždy se sexem stane jasným a nezapomenutelným pro partnery. Ne vždy žena během sexu může zažít orgasmus, záleží to na mnoha důvodech: těžká únava, snížená sexuální aktivita, nervózní zážitky a výsledek je zkažený večer.

Aby ženy měly příležitost zažít více orgasmů a zvýšenou sexuální touhu, používá se "zlatá léta". Nejvíce úžasné je, že ani menopauza nebo slabé libido nemůže zabránit tomu, aby žena zažila nezapomenutelný zážitek a dostala se do víru vášně.

Původně od starověku

Španělská léta je dobře známá od doby Hippocrates a největší vrchol popularity dosáhl ve středověku. Je známo, že Markýz de Sade, známý svůdce žen, přidal do sladkosti. Španělská léta byla používána i Catherine II.

Stimulační efekt zlatý španělština moucha byla objevena náhodou farmáře ze Španělska: všiml si, že poté, co byl kousnut brouka (Spanish Fly) býci a krávy jsou dostatečně aktivní. Látka je extrahována z brouků a mastí a z ní jsou připraveny prášky. Když žlázové tajemství chyby spadne do jídla, objeví se excitace nervového a vylučovacího systému osoby.

V naší době je Španěl dobře znám mnoha. Chvála doporučení k použití a přiměřené ceny jsou známé po celém světě. Ale pokud ji srovnáme s léky (příčinnými faktory žen), které byly používány ve starověku, je nyní určena přesná koncentrace látky, která nemá negativní vliv na ženy, ale zdraví je především.

Vlastnosti akce a aplikace

Cantharidin, obsažený v zlaté španělské létě, proniká do krve dráždí receptory pohlavních orgánů a pomáhá zvýšit tok krve k nim. Díky tomu se citlivost zvyšuje, žena je nadšená, sex se stává více vášnivým a končí orgasmem. Účinek španělské léta Gold trvá až 2 hodiny. Někteří kupující tvrdí, že účinek může být delší (5 hodin). Mazivo se uvolňuje v dostatečném množství a svaly vagíny jsou úzké. Činnost zlaté mušky, pokud je pozorována, překračuje všechny očekávání a zanechává nesmyslný dojem o sexu.

U žen se zlatá listová léčka stává drogu, díky níž:

  • Frigidita je překonána a libido stoupá.
  • Porušení způsobená vyvrcholením sexuální sféry jsou vyloučena.
  • Zvýší se srdeční frekvence a dýchání.
  • Bradavky se ztuhnou.
  • Existuje zúžení svalů vagíny.
  • Zvyšuje vylučování sekretů z pochvy.
  • Ženské genitálie rostou.
  • Tam je silná přitažlivost.
  • Je tu možnost získat orgasmus.

Španělská muška vzrušuje i ty nejchladnější ženy a nutí je, aby se zbavili zádrhel a komplexů. Po užívání drogy je touha požívat sexuální spokojenost a realizovat i zakázané sexuální fantazie.

U mužů Fly gold spanish má stejný účinek. Zlatá páteřní moucha způsobuje zvýšení průtoku krve do mužského pohlavního orgánu, což způsobuje dlouhou a ustálenou erekci a zkušený orgasmus se nasytí a prodlužuje. Podle mužů dochází k výraznému zvýšení trvání orgasmu.

Forma vydání a náklady

Po koupi v krabici najdete 12 tobolek drogy.

Balení obsahuje 12 tobolek, z nichž každá obsahuje 5 ml látky. Cena španělského léta se pohybuje v rozmezí 1 200 až 1 800 rublů na balení v různých obchodech. Často najdete Zlatou španělskou léta v online obchodech, pokud získáte slevu, náklady budou mnohem nižší.

Ve srovnání s ženskou příčinnou látkou Lovegra, jejíž cena je 1200 rublů za 4 tablety, je zlatá léta mnohem levnější a názory uživatelů o účinku imaginární Viagra nejsou překvapující. Doporučení z používání zlaté mušky jsou však nesmírně chválající, protože náklady na nákup zlaté mušky v porovnání s přijatým potěšením jsou zanedbatelné. Vylučování chrobáka má spíše specifickou chuť, ale lék vytvořený na jeho základě nemá žádnou chuť, barvu a vůni. Pro zakoupení zlaté španělské létání není lékařský předpis nezbytný.

Obsah balení zlatých mušek by měl být rozpuštěn v každém nápoji 20 minut před pohlavním stykem. Na základě výroků uživatelů lze konstatovat, že příprava zlaté mušky je téměř okamžitá, jak říkají milenci.

Povinná podmínka: léčivo se doporučuje používat pouze jednou denně v množství nepřesahujícím 5 ml, tj. Pouze 1 sáček. Tato dávka je považována za optimální a podporuje maximální "zahřátí" ženy a její náladu pro sexuální harmonii. Doporučení kupujících a léků to potvrzují.

Upozornění

Před použitím je třeba mít na paměti, že zlatá léta, stejně jako nějaká léčiva, má kontraindikace k aplikaci:

  • Individuální citlivost na součásti zlaté mušky.
  • Nemoci močového měchýře v chronické fázi.
  • Poruchy funkce ve vylučovací soustavě.
  • Věk do 18 let.
  • Těhotenství a kojení.
  • Hypertenze.
  • Nemoci srdce.
  • Onemocnění očí.

Je třeba mít na paměti, že španělská léta Gold není léčivým přípravkem. Španělská léta se vydává bez lékařského předpisu, je velmi jednoduché koupit a užívat je podle potřeby. Náklady na zlatou mušku vám umožní zachránit a ozdobit svůj život. Hlavní složka léku pro ženy je jedovatá látka, takže předávkování je nežádoucí.

Žádost musí být kompetentní a měřena. Užívání 1 dávky denně stačí, další aplikace - po 5-7 dnech. Komentář kupujících, kteří prožili účinek zlaté mušky, tvrdí, že aktivita drogy je pro druhý den dostačující. Proto pokud se do těla žen vstřebá velká koncentrace španělské mušky, může dojít k negativní reakci a podráždění sliznice, zejména v ústech. Osoba zažívá těžkou žízeň, jsou známy případy výskytu krve během močení.

Použití drogy by mělo být obezřetné a nesmí překročit dávku.

Náhodné příjímání dávky léku překračující maximální přípustné hodnoty je nebezpečné, proto je nutné okamžitě vyhledat lékařskou pomoc od lékaře. Takové případy jsou vzácné. Pokud je dávka splněna a neexistují žádné kontraindikace pro zlatou mušku, nebudou se vyskytovat žádné problémy, zaručí se plná bezpečnost a vysoká účinnost působení zlaté mušky a hodnocení její aplikace potvrdí.

Je možné dát partnerovi přípravu zlatých mušek bez jeho vědomí? Vzhledem k tomu, že španělská muška je látka bez barvy a zápachu, někteří kupci mají zájem o možnost použití španělské mušky Gold bez souhlasu a znalosti svého sexuálního partnera.

Tento přístup je možný při použití zlaté mušky, ale musíte znát kontraindikace, kterou je třeba použít, a vzít tuto skutečnost v úvahu předtím, než jej promícháte s vaším milovaným. Podle doporučení na internetu souvisejících s rodinnými problémy se Gold Spanish Fly pro mnoho párů stalo bohatstvím. Efekt a kvalita na nejvyšší úrovni a uživatelské recenze to potvrzují.

Španělské zlaté mušky recenze

Vaše zpráva Vista »26. července 2017, 08:43

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva genchik »27. července 2017, 11:28

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva Esentyk »27. července 2017, 14:44

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva Potap2017 »29. července 2017, 10:44

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva alexMen »2. srpna 2017, 17:34

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva Vitalik »3. srpna 2017, 16:47

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva Doc »4. srpna 2017, 07:30

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva ALI »6. srpna 2017, 17:12

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva značka »18. srpna 2017, 08:28

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva Gin »23. srpna 2017, 08:06

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva Superman »23. srpna 2017, 08:54

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva zvíře »24. srpna 2017, 14:34

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva sergei »08 září 2017, 07:21

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva master »08 září 2017, 08:23

Re: Fly Fly létat létat? Hodnocení zákazníků

Vaše zpráva Glym »12. září 2017, 08:01

Jak uplatnit zlatou španělskou létající mušku Fly s recenzemi a cenami

Recenze tak silného afrodiziaka, jako španělská léta, se k nám dostanou z dávných dob. Je známo, že tento prostředek byl použit ve starověkém Římě, aby dal šlechtice určitý "kouzlo". V době Ludvíka XIV. Španělská šlechta obdržela ušlechtilé dámy pro použití jako láska. A v naší době byla španělská léta široce používána jako silný příčinný činitel jak pro muže, tak pro ženy. Jedním z nejběžnějších léků je Gold Spin Fly nebo Gold Fly. Pokyny pro používání nástroje budou popsány v našem článku.

Princip činnosti

Hlavní složkou španělského (španělského) zlata (zlata) Fly (chřipka) je látka cantharidinu. To je tajemství žláz hmyzu. Jsou také známé pod názvem španělská muška nebo jaseň. Brouci se rozšiřují prakticky po celém Rusku a v zemích SNS, proto je pravděpodobně vidělo mnoho lidí. Jedná se o podlouhlý hmyz malého rozměru (o délce asi jeden a půl centimetru) smaragdově zelené barvy. Pokud se ho dotýkáte, pak kolem kloubu nohy s tělem a z úst, je vypuštěna nažloutlá tekutina s ostrým zápachem. Hlavním prvkem tohoto tajemství je cantharidin.

V malé koncentraci tato látka funguje jako velmi silný afrodiziakum. A je stejně účinná i pro muže a ženy. Doslova po několika minutách po podání léku vzrůstá sekrece pohlavních hormonů, stoupá srdeční frekvence, krev proudí do pánvových orgánů. Fyziologicky se to projevuje ve zvyšujícím se libido, čímž se zvyšuje uvolňování hlenu z pochvy, snižuje se svaly. Při použití mušlí Golden Spaniel u mužů je silná sexuální touha doprovázena silnou a trvalou erekcí. V současnosti je však na trhu mnoho příprav na boj s impotencí, a to jak chemickým, tak rostlinným původem, který lze koupit za každou cenu. Zlatá španělská léta však našla širší žádost o zvýšení sexuální přitažlivosti u žen. Vyskytuje se:

  1. Neodolatelná touha po sexu.
  2. Pocity, které se během pohlavního styku zhorší.

Po přijetí španělského (španělského) zlata (zlatého) Fly (chřipka) můžete svým partnerům poskytnout nezapomenutelný orgasmus. No a snižováním svalů vagíny se násobí i pocity muže.

Proč používat

Lék by měl být užíván se sníženým libido u žen.

Hlavním náznakem používání španělského (španělského) zlata (chřipky) je snížení hladiny libida u žen a narušení síly u mužů. Studie ukazují, že nedostatek sexuální touhy ve férovém sexu se může vyvíjet z mnoha důvodů. Nejběžnější jsou:

  1. Psychická tuhost v posteli v důsledku nesprávné sexuální výchovy v dospívání nebo neúspěšné první zkušenosti.
  2. Komplexy o údajné nadměrné hmotnosti nebo vzhledu.
  3. Nadměrná morální a fyzická únava po práci nebo péče o dům.
  4. Porušení hladiny pohlavních hormonů po těhotenství a laktaci.

Samozřejmě, závažné porušení libida vyžadují lékařskou pomoc a farmakoterapii. Ale svědectví mnoha lékařů svědčí o tom, že Golden Spinal fly může být použit současně s předepsanými léky.

Velmi často nepřítomnost normálního sexuálního života činí ženy podrážděnou, nervózní. To je jeden z hlavních důvodů častých skandálů v rodině. Použití Gold Spanish Fly zruší všechny projevy nespokojenosti žen.

Jak požádat

Navzdory skutečnosti, že tajemství žaludů španělské mušky má specifický zápach a velmi ostrý chuť, Gold Spanish Fly kapky jsou naprosto bez chuti a nemají vůni. Mohou být přidávány do téměř jakéhokoli nápoje, kromě silného alkoholu. Gold Spanish Fly je plně kompatibilní s nízkoalkoholickými nápoji.

Produkt je dostupný ve formě kapek balených v dávkách 5 ml. Láhev by měla být nalita do nápoje 15-20 minut před sexuální intimitou. Některé páry se někdy snaží oživit svůj vztah a pít kapky dohromady. To zaručuje nevysvětlitelný pocit během sexu.

Použití drogy vám může poskytnout nezapomenutelný zážitek ze sexu.

Někteří představitelé silnějšího pohlaví mohou svým partnerům za pomoci zajímavých překvapení pomoci kapky Spanskaya Zlatnaya Mushka uspořádat nezapomenutelný sex. Koneckonců, účinek použití Gold Spanish Fly trvá až pět hodin. To není pro nic, že ​​Spansky Gold Fly je také nazýván Viagra pro ženy.

Cena produktu naleznete v on-line lékárnách. K dnešnímu dni je cena asi 1 000 rublů. Nicméně příliš nízká cena může znamenat, že se snažíte prodat padělanou drogu. Před zakoupením je proto nutné si přečíst recenze z tohoto obchodu a upřesnit všechny informace od konzultanta.

Stojí za zmínku, že výtažek z španělské mušky (Gold Fly) je pro ženy pouze bezpečný v doporučených dávkách. Proto před použitím Gold Spanish Fly byste měli vždy číst instrukce a studovat seznam kontraindikací. Nemůžete tedy použít špičaté zlaté mušky v následujících situacích:

  • Před dosažením věku 18 let se tento požadavek týká jak mužů, tak žen.
  • Během plodu a laktace.
  • V kombinaci se silnými alkoholickými nápoji.
  • Při závažném narušení srdeční činnosti je trvalá arteriální hypertenze.
  • Při individuální nesnášenlivosti nebo riziku vzniku alergické reakce na složky léku.
  • Za den nemůžete konzumovat více než 5 ml léku (jedná se o obsah jedné lahvičky).

Nemůžete zapomenout na etickou stránku použití Gold Spanish Fly. V žádném případě nemůže žena nuceně donucovat ženy k sexuální intimitě za takovou cenu. Aplikace španělština (spa) Zlato (zlato) Fly (chřipka) je možné pouze po vzájemné dohodě. A samozřejmě musí být návod k použití před použitím studován.

Zlatá léta - zlatá listová léta

Problémy v sexuální sféře ovlivňují ženy i muže stejně. Stimulační síla pro silnější sex je inzerována na každém rohu, ale důvěrné problémy žen jsou ignorovány. Ve skutečnosti existuje poměrně účinný nástroj nazvaný "Zlatá muška", která zvyšuje libido, zvyšuje příjemné pocity, zlepšuje orgasmus. Několik zázračných kapek promění sex do nezapomenutelné extravagance pro oba partnery.

Co je zlato létat

Spanish Gold Fly je přirozený a jedinečný prostředek pro zvýšení libida u žen. Je určena pro dívky se slabou sexuální touhou nebo vysokou prahovou vzrušivostí. To je také používáno muži, kteří mají problémy v sexuální sféře. Díky této všestrannosti získala droga obrovskou popularitu mezi zamilovanými páry.

Kompozice obsahuje jednu aktivní složku - žaludeční tajné brouky španělské mušky. Tento hmyz je již dlouho používán jako silný příčinný činitel a stimulant pro nervový systém. Mnoho známých v historii Lovelace používaly prášky a tinktury ze španělských mušek k tomu, aby svedly krásné dámy. V každodenním životě se španělská zlatá léta volá "Golden Fly Fly" (kvůli zlatožluté barvě brouků) nebo prostě "Španělská léta".

Vlastnosti léku jsou stále relevantní. Díky substanci kantharidinu, která je obsažena v tajemství španělské mušky:

  • je dosaženo fyziologické a psychologické stimulace;
  • sexuální aktivita je stimulována.
Španělská moucha je známá od pradávna kvůli jejímu účinku

Tento účinek má zásadní význam pro dosažení nejvyšší blaženosti během pohlavního styku pro oba partnery.

Gold Fly je k dispozici ve formě vhodné pro použití - kapky, rozpustné v jakémkoliv nápoji. Kapalina je zcela bezbarvá, bez chuti a bez zápachu. Tato vlastnost je někdy používána muži k tajnému míchání afrodiziakální ženy. Kapky jsou hermeticky baleny ve speciálních tyčinkách o objemu 5 ml, v krabičce 12 tyčinky. Koncentrace účinné látky - kantharidinu - je 5 mg.

Lék není droga, nemůžete ji dostat do lékárny. Nejlepší možností je objednat prostřednictvím internetu. Navzdory skutečnosti, že předpis není nutný, doporučuje se před použitím konzultovat s lékařem.

Jak funguje Gold Spanish Fly?

Mechanismus účinku léta Spanije je založen na stimulaci fyziologických procesů v těle ženy. Cantharidin dráždí receptory pohlavních orgánů a zhoršuje nervové reakce. Výsledkem je zvýšení průtoku krve, zvyšování psychické agitace, hormonální uvolňování, vyžadující přirozený výtok z pohlavního styku.

Kapky našly svou aplikaci v párech, kteří chtějí běžnou fyzickou lásku, kterou nemohou dostat do normálního pohlavního styku

Díky ocenění Gold Fly, recenze žen vykazují příjemné a hluboké pocity:

  • zvyšuje intimní přitažlivost k opačnému pohlaví;
  • touha po sexu zvyšovat;
  • Zlepšuje sekreci vaginální sekrece, která zajišťuje dobré mazání;
  • svaly vagíny jsou intenzivněji smluveny;
  • bradavky se zvětšují, prsa se stávají citlivějšími;
  • Hmatové pocity v erogenních zónách, zejména klitoris, jsou zhoršeny;
  • orgasmus trvá déle, u jednoho sexuálního jednání je snadné získat několik orgasmů;
  • Neztrácejte jas a sílu pozitivních emocí v celém okolí;
  • výrazně zlepšuje náladu a emocionální stav;
  • sex se stává více vášnivým, smyslným a prodlouženým.

Lék je schopen probudit libido a sexuální touhu, a to i u dívek s vysokým stupněm sexuálního chladu, stejně jako u dospělých žen během menopauzy. Pevnost, stlačení, komplexy zmizí bez stopy, realizují se nejdůležitější a tajné touhy.

Zásada sexuálního vzrušení u žen a mužů je podobná, takže španělská zlatá muška je stejně účinná i pro silnější sex. Kapky způsobují tok krve do penisu, což způsobuje prodlouženou a trvalou erekci. Orgasmus se stává příjemnějším a citověji nasáklým. Pokud užíváte drogu současně v páru, můžete získat nejvyšší potěšení z intimity.

Kdy je třeba provést nápravu

Gold Fly lze kdykoliv použít. Ale je lepší, aby prostředky nezneužívaly, aby nedošlo k utopení přirozené sexuální funkce. Doporučuje se užívat kapky v případech, kdy jsou s jedním nebo oběma partnery problémy s plným sexuálním stykem.

Pokud dodržujete všechna pravidla, můžete za pár minut dosáhnout neuvěřitelného vzrušení

Taková označení zahrnují:

  • zvýšená vaginální suchost u žen;
  • špatná erekce u mužů;
  • těžko dosažitelný, krátký orgasmus;
  • nedostatek pozitivních emocí a potěšení z intimity;
  • nízká sexuální přitažlivost k opačnému pohlaví;
  • nulové libido na pozadí užívání hormonálních léků;
  • sexuální chlad v menopauze;
  • psychologické bariéry a stres během sexu;
  • nízká citlivost a vysoký prah excitability;
  • krátký a bez emocí sexuální styk.

Můžete použít španělskou muštu jak pro muže, tak pro ženu. Pro náročnost pocitů můžete vzít kapky oběma sexuálními partnery. Nejdůležitější je nepoužívat drogu nekontrolovaně, používat pouze v případě potřeby v přiměřených množstvích.

Gold Fly: uživatelská příručka

Droga je vyráběna ve velmi pohodlné formě, žádné komplikace při aplikaci nebudou. Kapky mohou být použity nejen doma, ale i na jiném místě. Stačí jen nalijte obsah tyčinky do nápoje a pijete. Důležitou výhodou letu Španělska před jinými podobnými prostředky je to, že může být zředěn v jakékoli kapalině. Může se jednat o chlazený čaj, soda, ovocný džus nebo nápoj.

Pro ženy jsou kapky Gold Gold Fly téměř jediným afrodiziaktem, který je pro tento den vytvořen

Španělská zlatá muška nemá vůni a chuť, což znamená, že nezničí chuť jídla a nápojů. Mastné potraviny a nadbytek alkoholu snižují účinnost léku, takže je lepší užívat ho před jídlem.

Důležité je také dodržovat některá doporučení:

  • jednorázová dávka je 5 mg účinné složky, tj. 1 hole na den, jednu hodinu před plánovaným pohlavním stykem;
  • maximální denní dávku, kterou nelze překročit - 5 mg;
  • efekt přichází v 5-30 minutách po podání kapiček a trvá v průměru 4-6 hodin (některé ženy zaznamenaly délku trvání léčby až 2 dny);
  • náprava není určena pro dlouhodobé užívání kursů, optimální frekvence je 4 až 6krát za měsíc (interval mezi dávkami musí být nejméně 3 dny);
  • Gold Fly nemá dlouhou akci a nehromadí se v těle, díky němuž je dosaženo pouze jednorázového účinku;
  • lék není lékem na pohlavní nemoci, frigiditu, erektilní dysfunkci, žádné léčebné vlastnosti.

Golden spank fly, podle recenzí, je vysoce účinným prostředkem pro zlepšení sexuální aktivity, ale pozitivní výsledek je jen tehdy, když je správně aplikován.

Kontraindikace a možné nežádoucí účinky

Španělský zlatý leták používá ženy a muži v jakémkoli věku bez omezení. V každém případě by však měla být dodržována bezpečnostní opatření.

Kapky zvyšují sexuální touhu po 10 minutách po požití

Je třeba poznamenat, že lék je kontraindikován:

  • osoby mladší 18 let;
  • přecitlivělost na složky;
  • chronické nemoci močového měchýře;
  • těhotenství a kojení;
  • patologie optického nervu;
  • porušení vylučovacího systému;
  • hypertenzní onemocnění;
  • srdeční selhání.

Varování nebude nikdy bolet, zvlášť pokud jde o zdraví. Je velmi důležité, aby nebyla překročena doporučená dávka. Cantharidinum se ve velkém množství stává jedem, takže nemůžete drogu zneužívat.

V mírných dávkách je lék absolutně bezpečný. V případě předávkování a na pozadí individuální citlivosti se mohou objevit nežádoucí účinky:

  • alergické kožní vyrážky;
  • bolesti hlavy;
  • poruchy stolice;
  • nevolnost;
  • závratě;
  • zhoršení zraku;
  • nadýmání;
  • suchost ústní sliznice;
  • vzhled krve v moči.

Malé nežádoucí účinky obvykle přecházejí na své vlastní, silná intoxikace vyžaduje naléhavou lékařskou péči. Pokud je to nutné, použijte nástroj Span fly.

Španělský zlatý let: recenze aplikací

Svetlana, 33 let: "Jsem přirozeně bezohledná, je pro mne velmi obtížné vzbudit. Ten nový byl překvapivě aktivní a náročný. Musel jsem se uchýlit k trikům za pomoci letu Španělska. V nejromantičtějších okamžicích přidám k vínu kapky a po půl hodině se sexuální energie nemůže zastavit. Lék opravdu funguje. "

Alexander, 28 let: "Někdy hraji Zlatý let na párty, abych přilákal dívky. Straight se stal místní Casanova v práci, personálem a hůlkou. Nevím, jak to funguje, protože jsem ji tajně nalil na opačné pohlaví. Ale dívky reagují velmi zajímavě, mám ráda všechno, normální téma! ".

Roman, 43 let: "Někdy používáme s manželkou nádherné kapky. Nemají opravdu pro mě práci a já to nepotřebuji. Ale manželka je přímo transformována, souhlasí s pokusem, vyžaduje druhý záběr. Nápravný prostředek je opravdu dobrý, ale musíte ho použít občas pro ostrý pocit. "

Spanika létají

Vždycky jsem považoval sex za choulostivé téma, ale přesto nemůžu projít a nesdílet s ostatními mé dojmy. Nedávno jsem prostřednictvím internetového obchodu objednal intimní kapky spanielskych létání, které by slibem měly způsobit vzrušení. Věc je, že po 20 letech manželského života se náš sexuální život stal méně živým a zajímavým a uvědomil jsem si, že je třeba něco změnit. Prosherstila celý internet a našel drogu s hodně pozitivní skutečnou zpětnou vazbou. Tyto kapky jsou přirozený přípravek, který podle slibu prodejců způsobuje silné vzrušení během 10-15 minut po jejich odběru. A to je vlastně tak, erogenní zóny jsou stále citlivější, a moje povaha je uzavřený charakter, se stala naprosto osvobozená. Efekt je velkolepý a osobně se o to pokoušel. Osobní radu od mě, nepospíchejte s dávkováním, nejprve jsem udělal minimum, ale chtěl jsem ještě větší výsledek, takže po tom, co jsem to zvýšil. Ale koneckonců, každý z nás má své libido a svůj vlastní organismus, buďte opatrní, abyste nepoškodili svého manžela))))

Co je to španělská zlatá léta?

Poté, co mi tyto kouzelné kapky pomohly, začal jsem si o nich četli podrobněji, abych zjistil, co mě ovlivnilo. Obecně platí, že tyto kapky jsou velmi populární již od nejstarších dob, a to vše díky speciální enzym, který se přidává po kapkách, masti, tinktury a prášky. Tato přísada, zvláště podivná, je extrahována z brouků, totiž z kapaliny, která se uvolňuje při stlačení mezi holení a stehna. Mohlo by to být nechutné, kdybych nevěděl o účinku))) Tyto kapičky jsou přirozené doplňky stravy, pro které nemusíte konzultovat lékaře. Ale co se týče mě, stále stojí za to zjistit, zda existují nějaké kontraindikace. Tyto kapičky jsou bez chuti a zápachu a dokonale se rozpustí v žádném nápoji, a musím přiznat, že vedle této věci a můj manžel))) Ale ne pardon, ach, jak jsem nelitoval. )))

Španěl létat recenze lékařů

Také jsem začal hledat recenze na internetu, ale skutečná zpětná vazba je jedna věc a recenze lékařů jsou další věcí. Zde jsou některé z nich:

Tikhonov, Peter Andreevich, sexuolog:

"Doporučuji španělské mušky svým pacientům spolu s dalšími známými způsoby, jak zvýšit atraktivitu - Viagra, Levitra, Impaz. Ano, španělská léta je poměrně silná droga. A pokud má člověk alergii na ně, pak je třeba v budoucnu opustit patogen.
Ale pokud tělo vnímá tento afrodiziak s třeskem, pak je člověk velmi šťastný. Španělská léta je mnohem silnější a Viagra a Levitra. Účinky této skutečnosti si moji pacienti dlouhodobě pamatovali. V budoucnu si s teplem často zapomínají nezapomenutelné minuty a dokonce hodiny sexu s použitím mušky. "

Stepanov Evgenij Alexandrovich, urolog:

"Věnovat pozornost španělské létání, mohu říci, že tento nástroj se týká silného původce. Pověst, že muška je platná pouze pro ženy, jsou nepravdivé. Cantharidinum nemá žádný rozdíl, v těle kterého člověka jednat. Spanielský vzhled je vytvořen nejen pro zvýšení potence, tato droga posiluje erekci u mužů a zvyšuje citlivost erogenních zón u žen. "

Španělská léta pro ženy a muže: její složení a způsob jednání

Už jsem řekl, že hlavní složkou Španělska Fly je cantharidin, který je extrahován z určitého typu brouků. Ale já jsem neuvedl, že tato látka je pro člověka jedovatá, ale u afrodiziaků je přidána v bezpečném množství. A spolu s dalšími komponenty přináší lék vynikající výsledek. Rosemary a různé éterické oleje působí jako pomocné látky, které tón a výsledek opravit.

Už po 15 minutách po obdržení léta se mnou začaly nastat následující zázraky:

Dýchání a palpitace se staly častější.

Bradavky se staly tvrdé a oteklé.

Vagina se již stala, mnoho mazání bylo propuštěno (omlouvám se za podrobnosti).

Pohlavní orgány se zvětšily kvůli přílivu krve.

Jak funguje lék? Ve skutečnosti je vše velmi jednoduché. Vše se děje stejným způsobem jako u jiných léků. Hlavní látka ovlivňuje oběh v pánevní oblasti. Cantharidin dráždí tkáně močového měchýře a proniká do krevních cév v tkáních vagíny.

Muži se budou moci rozloučit s erektilní dysfunkcí a prodloužit erekci a posílit. Takže sex bude 3-4 krát delší. Ženy však budou moci zažít orgasmus, dokonce i ty, kteří tento problém zažili. Kapky vám pomohou osvobodit a pomoci.

Jak používat afrodiziakum

Koupili jsme Spank fly ve formě kapek, ale jako a ve formě krému se prodává, ale já jsem to nepokusil. Mám opravdu rád kapičky, protože jsou rozděleny do jednorázových dávek. Každé balení obsahuje 5 mg účinné látky. Kapky neobsahují barvu ani vůni. A pro použití, stačí jen jednu sáček produktu a nalijte obsah do vody, džusu nebo jiného nápoje, včetně alkoholu. Toto by mělo být provedeno 10-15 minut před navrhovaným pohlavím.

Někdy jsem na internetu seznámil s informacemi o kapkách, které můžete pít každý den, ale můj lékař důrazně doporučuje, aby se tato záležitost nezbavila a nepřijímala je víc než jednou za 5 dní. Jinak by to mohlo mít negativní vliv na nervový systém. K varování bych také zahrnula kombinaci kapiček s množstvím alkoholu a mastných potravin, což výrazně sníží účinek.

Kontraindikace pro použití

Bez ohledu na to, jaká by byla ideální kompozice, je třeba být opatrný a věnovat pozornost kontraindikacím:

individuální nesnášenlivost součástí;

těhotenství a kojení;

vysoký krevní tlak;

vážná onemocnění orgánů zraku;

závažné onemocnění kardiovaskulárního systému;

přítomnost onemocnění souvisejících s vylučujícím a močovodním systémem;

osoby mladší 18 let.

Chci upozornit na nežádoucí účinky (bolest ledvin, bolest při močení, zvracení), které se mohou objevit v případě předávkování léky.

Kde a jak mohu koupit létající mušky

Můj manžel a já jsme chodili kolem mnoha lékáren a obchodů se sexem, ale podařilo se nám koupit kapky pouze na internetu - zde. Poprvé za tašku jsme dali 1300 rublů, nyní objednáváme 12 pytlů za 3300 rublů.

Zlatá španělská léta (španělská zlatá muška)

Složení: Cantharidinum
Doba použitelnosti: 09.2019
Produkce: Čína

1 balení. Vždy 5 ml.

5 balení. o 5 mg.
+ Karta Bonus 2. generik

10 osob. o 5 mg.
+ Karta Bonus 2. generik

12 osob. o 5 mg.
+ Karta Bonus 2. generik

24 balení. Vždy 5 ml.
+ Karta Bonus 2. generik

Španělský zlatý let je unikátní rostlinný patogen se složitým působením. Používají je především ženy, ale kvůli jeho univerzálnosti jej mohou současně využívat i partneři. Rychlý silný efekt léku zlata zlomeniny páteře pomáhá i s nízkým temperamentem.

Gold flank fly pro ženy, recenze, které jsou uvedeny níže, nemá barvu, vůni a chuť, což umožňuje rozpustit ho v jakémkoliv (včetně alkoholu) nápoje. Kapky účinně ovlivňují libido sexuálních partnerů, zvyšují sexuální touhu, umožňují plně se soustředit na pocity a dosáhnout fantastického orgasmu.

Span fly fly gold je nejlepší řešení pro ženy, které trpí sexuálním chladem, frigiditou, anorgasmií, chronickou únavou, oslabenou sexuální touhou, prožíváním klimakterického syndromu. Také agent je ideální pro páry, jejichž dlouhé vztahy oslabují vzájemnou přitažlivost.

Co se skládá z španělského zlata, lékařské recenze

Přípravek má přirozené složení: jeho hlavními účinnými látkami jsou extrakty ze speciálních druhů stejného názvu hmyzu. Aktivní složky patří do skupiny silných jedů, ale v podmínkách moderní laboratorní léčby je negativní účinek zcela vyloučen. Správně zvolené dávkování a technologické zpracování kantharidinové látky umožňuje, aby patogen byl nejúčinnější a bezpečnější.

Jak se má Gold Spin Fly

Jediným způsobem, jak cítit plnost působení afrodiziaka, je zkusit velmi příčinný činitel zlaté španělské mušky. Video, protože nástroj pracuje, nebude možné ho najít v síti. Lék má silný vzrušující účinek, zvyšuje průtok krve do genitálií, způsobuje rychlé dýchání a palpitace, zvyšuje náchylnost erogenních zón.

Pod vlivem afrodiziaku dochází k produkci vaginální sekrece, citlivosti genitálií na lasicu, zúžení a otok vagíny. Zlatá páteřní muška umožňuje ženám cítit neuvěřitelnou atraktivitu svého partnera, plně si užívat hmatové laskavosti, dosáhnout působivého orgasmu.

Kontraindikace k léku

Zlatá páteřní moucha (svědectví doktorů potvrzuje) nepodléhá přijetí neplnoletými, těhotnými a kojícími ženami, stejně jako lidé, kteří mají srdeční selhání, hypertenzi, gynekologické a urologické onemocnění.

Nežádoucí účinky na patogen

Výsledky výzkumu zlaté mušky, setrvačníku, recenzí žen a odborníků potvrzují maximální bezpečnost patogenu. Negativní reakce se objevují extrémně vzácně a projevují se krátkodobým zčervenáním obličeje, dušností a závratě.

Golden Spin Fly: návod k použití

Kapky zlaté páteřní mušky přitahují svou všestrannost, jednoduchou aplikaci, velmi rychlé urážlivé a vysoké trvání účinku. Efektivní a měkké, mohou být použity oběma partnery najednou.

Obsah jednoho sáčku je zlatá listová muška, kterou lze koupit v libovolném množství, rozpuštěný v nápoji a odebraný třicet minut před sexuální intimitou. Efekt se začne projevovat po patnácti minutách.

Je zcela neprípustné překročit maximální denní dávku (5 ml, jedno sáček) a použít afrodiziakálně více než jednou denně. Před použitím patogenu se poraďte s lékařem.

Ženská Viagra "španělská zlatá muška" (španělská zlatá muška)

Popis přípravku:

  • způsobuje u žen silné sexuální vzrušení;
  • dochází ke zvýšení uvolňování vaginálního mazání a zúžení svalů vagíny;
  • poskytuje jasný vícenásobný orgasmus.
  • slabá sexuální přitažlivost;
  • frigidita;
  • úplná absence orgasmu;
  • klimakterický syndrom;
  • touhu diverzifikovat jejich sexuální život.

Jeden balení 5 ml je určen pro jeden příjem.

Ne více než 5 ml denně!

  • osoby mladší 18 let
  • těhotná,
  • trpí hypertenzí a kardiovaskulárními chorobami;
  • s očními chorobami.

Španělská muška "španělská zlatá muška" - vysoce účinné a dobře zavedené prostředky pro buzení nejsilnější sexuální touhy u žen.

Žena Viagra „Spanish zlato létat“ je vyroben s použitím nejmodernějších technologií extrakce účinných «HS» vzrušující extrakt, extrahované ze španělského fly, nejmocnější afrodisiakum známý k dnešnímu dni.

Po použití španělské létající mušky ženy zaznamenávají zvýšené tepové frekvence a červenou tvář. Žena začne hluboce dýchat a prožívá partnera intenzivní sexuální přitažlivost. Droga způsobuje prokrvení malé pánve a pohlavních orgánů ženy, takže při pohlavním styku u žen je zesilováno uvolnění vaginální lubrikace a zúžení vaginálních svalů a zvyšuje smyslnost a posílení orgasmu.

Španělská muška "španělská zlatá muška" bez barvy a vůně, snadno se rozpustí ve víně nebo v nápoji a může být použita bez povšimnutí partnerem.

Lék by měl být používán pouze za účelem sexuálního kontaktu.

Nezvyšujte účinnost dávky léku.

Výrobce: Bolong Biomedical Technology Co., Ltd., Guangzhou, PRC.

Španělský zlatý let. Příčinný činitel s extraktem španělských mušek

Extrakt ze španělské mušky byl dlouho používán jako příčinný činitel pro ženy. Cantharidin je hlavní fyziologicky aktivní složka španělského zlata, izolovaného od brouků španělského léta. Tato látka je naprosto přirozená a úspěšně se využívá k tomu, aby od doby Hippokrata po mnoho staletí svedla ženy.

Stav:

  • Nový produkt

    Dostupnost: skladem

    Pozor: omezené množství dostupných produktů!

    Vzrušující kapky se zlatým listovým extraktem

    Co je španělská léta a kdo ji potřebuje?

    Španělská zlatá muška je jedinečným nástrojem pro zvýšení ženského libida, které po mnoha staletích znovu oživilo v nové, nyní známé formě, díky moderní čínské technologii a zapomenutému poznání lidského dědictví. Kapky španělských mušek se často nazývají "ženská Viagra", čímž se respektuje kresba paralel a analogie mezi mužským lékem pro účinnost ve své době pro celý svět.

    Extrakt stimulačního činidla ve většině případů může zvýšit sexuální touhu, zmírnit stres a také pomáhat poctivému sexu zažít více orgasmů a cítit se opravdu vítáni. Ani slabé libido, ani menopauza nejsou překážkou akce španělského zlata.

    Zlaté výpalky ve formě kapiček nebo prášku mohou užívat dívky s nízkou sexuální aktivitou a sexuální přitažlivostí k opačným pohlavím, stejně jako ženy s vysokým prahem vzrušivosti nebo během menopauzy. Používání koncentrátu kantharidinu je kontraindikováno u osob mladších 18 let.

    Obsah:

    Popisy použití španělské mušky v historii

    Historie zná mnohé popisované popisy použití prášku muškářů. Tento nástroj byl lidem znám i v době Hippocrates. Široce používaná afrodiziaká muška ve středověku. Aby pomohla této droze pravidelně uchýlila slavného sváděcího markíza de Sade - smíchal látku do sladkosti, s kterou se zacházel se svými dámami. Je také známo, že Kateřina II. Osobně milovala použití tohoto stimulanta a dávala jí svým přibližným lidem. Slavný francouzský chirurg Ambroise Paré v jednom z jeho lékařských zpráv popsal případ nekontrolované formy sexuální přitažlivosti poté, co jeden z jeho pacientů vzal lék, jehož hlavními součástmi byly kopřivka a prášek španělské mušky.

    V těchto vzdálených dobách byla zázračná léčba pro zvýšení sexuální přitažlivosti u žen extrahována ze speciálních brouků a prodávala se ve formě mastí nebo prášků. Účinnou látkou léku bylo žlázové tajemství hmyzu, které vyvolalo excitaci lidského reprodukčního a nervového systému. V současné době je možné koupit flank fly pro ženy ve formě kapiček, které obsahují vysokou koncentraci účinné látky, a proto jsou považovány za účinnější.

    Mechanismus činnosti žen

    Jakmile hlavní účinná látka léčiva - kantharidin vstoupí do ženského těla, okamžitě způsobí průtok krve do genitálií a vybuchne receptory dopaminu a oxytocinu v mozku. Komunikace dopaminu posiluje sexuální touhu u dívek a oxytocin podporuje vytváření důvěryhodného vztahu s dívkou a zvedání psychologických bloků a stresu. Žena začíná pociťovat postupné vzrůstající vzrušení, které vyžaduje přirozený výboj. Kaskáda reakcí, která vede k ostrému uvolnění hormonů, zvyšuje průtok krve v reprodukčních orgánech, což se projevuje ve formě primárních a sekundárních příznaků sexuálního vzrušení:

    • zvýšená soustrast, pozornost a zájem o sexuálního partnera;
    • zvýšená sexuální touha a touha po sexu;
    • odstranění porušení způsobených menopauzou;
    • zvýšené přirozené uvolňování vaginálního mazání;
    • zvýšená srdeční frekvence;
    • otok klitorisu a bradavek;
    • zúžení svalů vagíny;
    • exacerbace hmatových pocitů;
    • získání jednoho nebo více orgasmu najednou;
    • jasné a silné emoce během sexuálního styku.

    Návod k použití

    Forma vydání a složení

    Španělský zlatý lék je vyroben ve formě kapaliny hermeticky zabalené do holenek, 5 ml extraktu kantharidinu v každém takovém sáčku. Obsah kantharidinu je 5 mg v jedné palici, 5 ml v objemu. Kapalina má průhlednou barvu bez zápachu a chuti, což jí umožňuje tajně zamíchat od dívky bez povšimnutí.

    Způsob podávání a doporučené dávky

    Agentka Spanish Gold Fly se dokonale mísí v jakémkoli poměru s vodou, džusem, vínem nebo jinými chladnými nápoji. Cantharidinum začne působit 10-15 minut po podání a doba trvání akce je 4-6 hodin. Některé dámy, které zažily účinek vzrušujících kapiček, napsaly recenzi, že trvání španělské zlaté létky trvalo až jeden den. Maximální denní dávka kantharidinu je 5 mg, což odpovídá 5 ml kapalného extraktu v pytli "španělské zlaté mušky". Nepoužívejte více než jednu španělskou létací tyčinku denně, protože kantharidin ve vysokých dávkách má toxické vlastnosti. Příčinná látka je kompatibilní s menšími dávkami alkoholu. Velké dávky alkoholu mohou způsobit nežádoucí účinky. Jídlo s vysokým obsahem tuku a kalorií může zpomalit absorpci a biologickou dostupnost biologicky aktivních látek, včetně kantharidinu, a také snížit jeho účinnost.

    Excitery založené na extraktu španělských mušek by neměly být používány trvale nebo v kurzech. Nejmenší doba mezi dávkami by měla být nejméně 3 dny. Léčba má jednorázový účinek a nemá kumulativní ani terapeutické vlastnosti.

    Bezpečnost a bezpečnost:

    • je zakázáno přijímat osoby, které nedosáhly dospělosti;
    • existuje akutní stupeň jaterní nedostatečnosti;
    • tam je individuální nesnášenlivost k cantharidin nebo jiné komponenty španělského zlata letu;
    • existují alergické reakce a jiné negativní projevy;
    • Neužívejte s významným množstvím alkoholu;
    • projevy nekontrolované hypertenze nebo závažných kardiovaskulárních poruch;
    • neberte více než 5 ml extraktu stimulačního činidla najednou a nejvýše jeden příjem za tři dny;
    • je zakázáno užívat během těhotenství nebo laktace;
    • Nedoporučuje se u osob s chronickými onemocněními zrakových orgánů a infekčních onemocnění močového měchýře;
    • přecitlivělost na účinnou látku;
    • Sex je zakázán ze zdravotních důvodů nebo na doporučení lékaře.

    Nežádoucí účinky

    Španělština Gold Fly nemá v aplikaci žádnou vážnou omezení a nemá výrazné účinky třetích stran. To znamená, že pro zvýšení libida u žen není lék a nebyl studován v plnohodnotných klinických studiích. Proto jsou vedlejší účinky a interakce s léky tohoto extraktu zlatých španělských mušek, které známe pouze na základě empirických údajů shromážděných předchozími generacemi, našich vlastních zkušeností a zpětné vazby od lidí, kteří používají tento produkt na tento zdroj a internetu obecně. Hlavní nežádoucí účinky se projevují jako bolest hlavy, nevolnost, průjem, alergické projevy, nadýmání, závratě a dočasné poškození vizuálního vnímání.

    Předávkování

    V malých dávkách a při častém užívání jsou excitační kapky pro ženy s kantharidinem považovány za neškodné a bezpečné, ale vše se může změnit s nadměrnou dávkou. Velké dávky kantharidinu mohou být nejen toxické, ale i život ohrožující. Neužívejte více než 5 ml španělského zlatého léku každých 3 a více dnů 5 mg, pokud jde o suchou účinnou látku. Hlavní příznaky předávkování: nevolnost, celkové zhoršení stavu, závratě, blednutí, vředy v ústech, krvácení a pálení močením. Při prvních známkách předávkování a výskytu akutních nežádoucích účinků zavolejte sanitku, vyvoláte umělé zvracení, opláchněte žaludek a vypijte aktivní uhlí.

    Podmínky skladování

    Výrobek by měl být skladován v původním obalu, mimo dosah dětí. Neotevírejte otevřené tyčinky, po otevření hermetického obalu by měla být okamžitě použita příčinná látka pro ženy.

    Zlatá listová léta koupit v lékárnách na Ukrajině

    Španělská léta není lékem - je to bioaktivní přísada určená k výraznému zlepšení ženského sexuálního života, ale nemá žádnou důkazovou základnu a dostatečný plnohodnotný výzkum. Ze stejného důvodu je nepravděpodobné, že byste si ho koupili nebo kdy jste ji viděli v lékárnách. Znamená to, že kapky španělského zlata jsou neúčinné? Vůbec ne! Je to prostě to, že žádný z moderních farmaceutických společností nemá zájem o studium kantharidinu kvůli neexistenci komerční složky. Koupit příčinný agent pro ženy "Španěl létat" můžete v naší generické lékárny generace za nejnižší cenu na Ukrajině - od 50 hřiven za palici. Velkoobchodní cenu za ženský patogen - od $ 1 za palici. Výhody naší lékárny jsou mnohem lepší a výhodnější podmínky spolupráce:

    • doprava zdarma;
    • dary a bonusy;
    • věrnostní program pro zákazníky;
    • velké slevy pro všechny položky produktu;
    • další osobní slevy pro stálé zákazníky;
    • velký výběr produktů a pouze originální generika a patogeny pro ženy;
    • nejlepší velkoobchodní ceny a dodací lhůty;
    • doručení po celé Ukrajině;
    • přímá spolupráce s rostlinami a absence zprostředkovatelů;
    • profesionalitu a spolehlivost osvědčené roky.

    Kapsule Zlatá páteřní léta pro potence a recenze o nich

    Zlatá španělská léta

    Osvědčená, vysoce účinná "Gold Gold Flay" (španělská zlatá flétna), která je určena k vzrušení žen se silnou touhou, sexuální povahou. Žena Viagra «španělská zlato létat» vyroben za použití moderní technologie těžby silného extraktu vzrušující «HS», který se získává ze španělského běhu, to je zdaleka nejsilnější afrodiziakum. "Gold Gold Flay" (španělská zlatá flétna) - lék, který byl kontrolován časem, což zaručuje účinnost a kvalitu, bezpečnost, pokud se používá moudře. Všimněte si, že je obvykle nutné užívat Viagra pouze pro muže, tady je vše naopak, karty jsou v rukou žen. Afrodiziakum se nedoporučuje používat pravidelně, aby se maximalizoval výsledek.

    "Spanish Gold Flay" tobolky pro zvýšení účinnosti návod k použití a zpětnou vazbu: kvapky vzrušení "Španělská léta Gold Spanish Fly" - slavná droga pro muže a ženy - v lidové medicíně byla používána již mnoho let. Spanska Fly jsou kapky, které nemají zápach a barvu, mohou se snadno rozpustit v jakémkoli nápoji a mohou být také aplikovány bez povšimnutí partnera. Jedná se o jeden z prvotřídních prostředků pro svádění: minimální úsilí a partner maximálně vzrušený.

    Akce kapslí "Spanish Gold Flay" (španělská zlatá hra): Kapky vzrušení "Španělská léta Gold Spanish Fly" mají silný vzrušující efekt, který přichází za pouhých deset minut po užití.

    U žen: podporuje zvýšené dýchání, zvýšenou sexuální touhu, vzhled zákalu na tváři, zvýšenou smyslnost, zvýšenou sekreci lubrikantu v pochvě, stejně jako zúžení vaginálních svalů, posílení pocitů během orgasmu.

    U mužů: přispívá k nárůstu sexuální touhy, rozšíření penisu, což má příznivý vliv na erekci, živé pocity během orgasmu, zvyšuje trvání sexuálního styku.

    Indikace pro použití kapslí "Spanish Gold Flay" (španělská zlatá hra): snížení pohlavní touhy u žen a mužů, u žen - suchost vagíny, u mužů - erektilní dysfunkce.

    Složení tobolek "španělská zlatá fouka" (španělská zlatá flétna): extraktový faktor "HS" (extrahovaný z brouky - španělská léta), kantharidin.

    Způsob aplikace kapslí "španělská zlatá fouka": po dobu deseti nebo patnácti minut před okamžitou sexuální intimitou promíchejte obsah jednoho sáčku s jakýmkoli nealkoholickým nebo nízkoalkoholickým nápojem. Denní dávka by neměla být vyšší než 5 miligramů, tj. Jedno sáček.

    Nedoporučuje se užívat lék osobám, které mají alergické reakce na složky léku. Také ženy, které mají jakékoliv gynekologické onemocnění. Kontraindikace během těhotenství, lidé s vysokým krevním tlakem, stejně jako v přítomnosti kardiovaskulárních onemocnění. Doporučuje se poradit se s lékařem před zahájením léčby.

    Nežádoucí účinky: výskyt nežádoucích účinků nepřesahuje 20%.

    Recenze lékařů o kapslích "španělské zlaté fléky": komentáře lékařů o droze pro zvýšení potence jsou vícestranné a ne konečné. Proto před použitím doporučené konzultace s "Gold Flanem" (španělsky Gold Flay) se zkušeným odborníkem.

    Použití v těhotenství a laktaci: během těhotenství a kojení je použití přípravku "Golden Spinal fly" kontraindikováno.

    Interakce: Studie interakce léku "Golden Fly Fly" s jinými léky, včetně imunosupresiv, nebyla provedena.

    Podmínky pro skladování kapslí "Spanish Gold Flay": skladovat na suchém a tmavém místě.

    Podmínky dovolené z lékáren: lék je vydáván bez lékařského předpisu.

    Doba použitelnosti kapslí "Spanish Gold Flay": 3 roky. Datum se zaměřuje na volné listy umístěné uvnitř sáčku.

    Výrobce (výrobce). kapslí "Zlato španělsky létat"(Španělská zlatá flétna): ŠPANĚLSKÝ Výzkumný ústav lidského biologického inženýrství. Čína.

    Forma vydání: v jednom balení je dvanáct tyčinky.

    Cena kapslí "španělská zlatá flétna" (španělská zlatá flétna): z 1.190 rublů.