Hlavní
Analýzy

Fórum pro muže: Léčba impotence, aplikace a recenze o generikách Viagra, Cialis, Levitra

Fórum generických uživatelů o léčbě impotence Viagra, Cialis, Levitra

Prostate Massagers

  • Přejít na stránku:

Prostate Massagers

Zpráva # 1 Andreo »13. března 2016, 18:51

Zpráva # 3 RORO »07 listopad 2016, 16:29

Zpráva # 5 SEM123 »13. listopadu 2016, 19:53

Prostate Massagers

# 6 Zpráva Tatiana »29. listopadu 2016, 15:08

Prostate Massagers

# 7 Zpráva VladD »29. 11. 2016, 15:35

Prostate Massagers

Zpráva # 8 Tatiana »29. listopadu 2016, 16:27

Prostate Massagers

Zpráva # 9 VladD »29. listopadu 2016, 16:31

Jak vybrat a použít masér pro prostatu

Co může pomoct můj masér prostaty?

Indikace pro masáž prostaty

Kontraindikace k masáži prostaty

Typy masérů prostaty

Pokyny k postupu

Poslední články v sekci:

Při léčbě benigní hyperplasie prostaty jsou léčivé přípravky první řady alfa-adrenoblokátory a inhibitory 5-alfa reduktázy. Používají se svíčky s prostatickým adenomem

Fibróza prostaty je důsledkem dlouhodobého zánětu, změny struktury tkání na pozadí jizvy mohou vést k nevratným následkům. Patologie jsou náchylné k

Prostatitida - zánětlivý proces v prostatické žláze v závislosti na formě může být latentní, vyvolat slabé klinické projevy nebo naopak závažné příznaky

Přípravky na léčbu rakoviny prostaty nejsou stejně důležité jako chirurgická léčba, chemoterapie a radioterapie. Před výběrem taktické reference lékaře bere v úvahu celou řadu faktorů, aby účinnost

Pro mne mluví urolog, že je lepší dát masérům s komplexním akcím, že existuje také integrace a magnetické pole nebo ultrazvuk atd. Našel jsem infu o Mavite a smartprostu, a pak co? Jak něco zvolit, všichni vypadají stejně.

Nejlepší masér pro prostatu pro recenze: jak aplikovat a udělat si (s fotografií a cenou)

Vibromassazhery a další podobné výrobky jsou určeny pro vlastní masáž prostaty. Urology doporučuje použití těchto zařízení pro léčbu a prevenci zánětu lokalizované v prostatě, normalizaci fungování mužského urogenitálního systému. Zvažte, jak správně používat masérky, jak vybrat nejúčinnější a nejkvalitnější zařízení a jak vytvořit masáž prostaty.

Princip činnosti a terapeutického účinku

Hodnocení urologů naznačuje, že použití takových přípravků je účinným způsobem, jak se zbavit prostatitidy. Pomocí masér pro prostatu můžete dosáhnout takových účinných výsledků:

  • Zlepšete funkci erekce.
  • Zvyšte účinnost léčiv používaných k léčbě prostaty.
  • Zlepšit proces odtoku sekrece prostaty, zabránit vzniku prostatitidy, pronikající do chronické formy.
  • Chcete-li zvýšit sexuální touhu.
  • Stimuluje proces dodávání krve a výživy tkání prostaty.
  • Snižte riziko vzniku maligních novotvarů.
  • Zlepšete močení.

Použití vibromasážního pultu je zvlášť doporučováno pro muže ve věkové skupině přes 40 let pro preventivní účely.

Kdo je doporučen?

Urologický masér prostaty se používá, pokud jsou přítomny následující údaje:

  1. Prostatitida v chronické fázi.
  2. Adenom prostaty.
  3. Uretroprostatitida.
  4. Erektilní dysfunkce.
  5. Prostastesiculitis.

Odrůdy

V lékárnách jsou prezentovány různé typy podobných přípravků pro stimulaci prostaty, které jsou podle principu činnosti rozděleny do následujících skupin:

  • Vibro-masér pro prostatu je nejoblíbenější typ zařízení, které stimuluje prostatickou žlázu. Tato zařízení jsou jednoduchá a pohodlná. Vibro-masážní prostata poskytuje dobrý účinek v patologických stavech prostaty, obnovuje tón hladkých stěn, zmírňuje otoky, stimuluje krevní oběh.
  • Elektromasser pro prostatu, podle odpovědí mužů, je poměrně komplikovaný, vyžaduje určité dovednosti a dovednosti. Prostředek pro elektromasáž prostaty je dvě elektrody. Jeden z prvků je zaveden do oblasti močové trubice a druhý je fixován v oblasti kokyxu. Je to obtížné provést takový postup, nicméně pomáhá se zbavit nepříjemných příznaků dobře a rychle.
  • Neinvazivní masáž prostaty - poskytuje pouze vnější efekt bez rektální penetrace. Chcete-li dosáhnout výsledků, pacient sedí na přístroji, čímž se dosáhne translačního pohybu pelvy. Zástupci silnějších sexu, kteří používají taková zařízení, si uvědomují, že jejich jednoduchá, pohodlná obsluha, absence nepříjemných pocitů. Podle lékařů však tyto produkty nejsou účinné pro léčebné účely, lze je použít pouze jako preventivní opatření.

Vibromassageři mají největší popularitu

Přístroje prezentované na moderním trhu mají schopnost přepínat režimy, což vám umožní pracovat na prostatě s různými silnými stránkami. Nepochybnou výhodou takových výrobků je jejich mobilita, přenosnost, postupy mohou být prováděny nezávisle doma, aniž bychom měli čas na návštěvu urologické kanceláře.

Funkce aplikace

Masáž prostaty se speciálními pomůckami je poměrně jednoduchý postup, ale pro dosažení pozitivního výsledku je třeba dodržovat určitá pravidla.

Před použitím masér by bylo vhodné konzultovat lékaře, který může vyloučit přítomnost akutních zánětlivých procesů, protože to je kontraindikace pro použití stimulačních zařízení. Lékař vám také povědí počet postupů nezbytných pro konkrétní klinický případ a vybere ten nejlepší model.

Chcete-li se dozvědět, jak se provádí masáž prostaty, můžete vidět speciální poučení o používání masérů. Po pečlivém studiu videohovoru člověk může udělat masáž.

Jak používat masáž prostaty? Postup by měl být řádně připraven. Za prvé, je nutné čistit střeva pomocí klystýru. Pak přístroj ošetřete antiseptickým roztokem. Pro usnadnění procesu zavedení přístroje do konečníku doporučují odborníci, aby ošetřovali řemen s hrotem pomocí maziva. Zde však stojí za zmínku, že pro takové účely budou fungovat pouze mazadla na bázi vody, protože vazelína a jiné mastné přípravky mohou zařízení poškodit.

Doporučuje se, aby byl postup proveden za plného močového měchýře. Za tímto účelem, asi hodinu před masáží, vypijte 1-2 litry vody. Z jídla, naopak, je žádoucí zdržet se hlasování.

Doporučuje se masáž prostaty s naplněným močovým měchýřem

Jak správně provádět masáž prostaty? Hlavní věcí je mít správnou pozici. Komfortní pózu si každý pacient zvolí individuálně. Můžete si položit loketní loket, ležet na boku, tahat kolena do břišní oblasti (někteří snadněji ležet na zádech). Potom by měl být špička zařízení jemně zasunut do oblasti konečníku (optimální hloubka doporučená lékaři je asi 5-7 cm) a poté masér zapnout. Doba trvání prvního postupu je 5 minut. Každé další zasedání, které lékaři věří, by mělo být zvýšeno o 1-1,5 minut.

Pokyny pro použití neinvazivních masérů naznačují, že k dosažení terapeutického účinku na zařízení musíte sednout. Když položíte masér na židli, měli byste sedět, aby byla široká část přístroje umístěna pod oční částí. Poté proveďte rytmické, progresivní pohyb pánve. Trvání relace by mělo trvat asi 10 minut. Aby bylo dosaženo skutečně efektivního výsledku, bude třeba takovou masáž provádět dvakrát denně.

Nejkvalitnější a nejoblíbenější modely

Silný sex má zájem: jak si vybrat nejlepší masér prostaty? Mezi obrovským počtem přístrojů prezentovaných na moderním trhu se skutečně můžete ztratit. Pro usnadnění volby vám nabízíme stručný přehled nejkvalitnějších a nejoblíbenějších modelů vibromasážoven:

  1. Maser Mavit - charakterizovaný přítomností tepelného, ​​magnetického impulsu, mechanicko-vibračního způsobu expozice, což je velmi výhodné. Velká vibrační amplituda zařízení Mavit umožňuje aktivovat výstup stojatých obsahů lokalizovaných v prostatu bez nepříjemných a bolestivých projevů. Pravidelné urologické masážování prostaty Mavit, při posuzování odpovědí mužů, je příležitost zlepšit erektilní funkci a močení, zvýšit účinnost antibiotické terapie. Přístroj používejte každý den po dobu 1-2 týdnů. Optimální doba trvání procedury je 20-30 minut. Průměrná cena Mavita je asi 9000 rublů.
  2. Masáž prostaty Nexus Revo 2 (Nexus Revo 2) se liší od ostatních přístrojů za přítomnosti nezávislé rotace hlavy. Přístroj poskytuje léčebně preventivní účinek, a soudě podle reakcí mužů ji aplikovat v praxi, protože přispívá k příjemnému stavu relaxace. Masážní přístroj Nexus Revo Stealth je vybaven vibračním prvkem a dodatečným reliéfním důrazem a masíruje oblast rozkroku. Zařízení má převodovku, která umožňuje nastavit rychlost otáčení vibračního prvku. Průměrná cena přístroje je 8500-9000 rublů.
  3. Emils je domácí zdravotnický prostředek, jehož princip je založen na "studeném oteplení". Toto zařízení postihuje prostatickou žlázu inovativním režimem selektivní fototerapie. Taková technika je podle odborníků bezpečnější než tradiční termální efekt. Další efekt je dosažen díky režimu magnetického a mikro vibrací. Přístroj je Emils od 14 000 do 16 000 rublů.
  4. Pánská Pleasure Wand - moderní vibrační zařízení navržená tak, aby zohledňovala vlastnosti struktury mužských genitourinálních orgánů. Zařízení je vybaveno dálkovým ovládáním s dálkovým ovládáním, což usnadňuje jeho provoz. Těleso masér je vodotěsné, takže ho můžete použít i při koupání. Přístroj získal pouze pozitivní recenze jak od lékařů, tak od pacientů. Náklady na masér jsou 4000-4,500 rublů.
  5. Slámová hlava je jedním z nejoblíbenějších neinvazivních masérů. Jednoduché a snadno použitelné zařízení, které stimuluje oblast svalu LK. Stojí za to masér v průměru 3000-3,500 rublů.

Pro pozitivní efekt je třeba zařízení používat každý den

Který maser prostaty je lepší? Jedná se o striktně individuální otázku, jejíž odpověď pomůže získat konzultaci s odborníkem.

Jak je zařízení vyrobeno vlastním rukama?

Mnoho mužů přemýšlí, jak udělat masáž pro prostatu s vlastními rukama. Podle odborníků může být auto-vyrobený masér použitelný výhradně pro provádění preventivních procedur. Domácí maséři prostaty zpravidla nemohou reprodukovat optimální tvar, ohyby originálu, navržené pro efektivní a bezpečné uvedení do oblasti konečníku. Proto se zdržujte těchto experimentů se svým zdravím a získáte vysoce kvalitní zařízení.

Udělat masáž prostaty vlastním rukama není vůbec obtížné, pokud je určeno pro neinvazivní použití. Můžete si vypůjčit běžnou tenisovou kouli, dát ji na sedačku a sedět nahoře a provádět translační pohyby. Masáž stačí párkrát denně po celý měsíc. Jak napsal mladý muž ve své recenzi: "Používal jsem profesionální neinvazivní maséry, teď používám namísto nich běžnou míč na tenis a výsledky zůstávají výjimečně pozitivní."

Masáž prostaty je efektivní a snadno použitelné zařízení, které má pozitivní vliv na stav prostaty, což zlepšuje erektilní funkci. Kvalitní masér pro léčbu prostatitidy používaný doma eliminuje v krátké době bolestivé příznaky charakteristické pro toto onemocnění a také zabraňuje dalšímu vývoji patologického procesu.

Přehled zařízení pro masáž prostaty a jejich použití (s recenzemi a cenami)

Existuje způsob léčby onemocnění prostaty pomocí speciální masáže. Stimulují krevní oběh a účinně ulehčují prostatu před stagnujícími sekrety. Díky tomu je zotavení rychlejší a pacient již není bolest. Použití zařízení je přípustné a pro preventivní účely. Existuje několik typů přístrojů pro masáž prostaty, zkusme je považovat za hlavní.

Princip činnosti

Zařízení pro masáž prostaty je zpravidla založeno na kombinaci několika faktorů ovlivnění. Jaký vliv má takovéto zařízení na prostatu? Nejčastěji je to:

  • Tepelný účinek (zlepšuje přívod krve do prostaty, optimalizuje mikrocirkulaci krve).
  • Vibrační efekt (stimuluje tón prostaty, eliminuje stagnující jevy).
  • Magnetický účinek (eliminuje zánětlivý proces, postupně odstraňuje edém, minimalizuje bolest při močení).

Vzhledem k komplexnímu účinku většiny zařízení mohou být použity k léčbě různých onemocnění mužů. Nejčastěji jde o prostatitidu v chronické formě, adenom prostaty, problémy s erekcí, urethroprostatitis.

Masáž je účinná při komplexní léčbě těchto onemocnění. Obraťte se na svého lékaře, aby si zvolil individuální léčbu a doporučení, jak používat přístroj k masáži a léčbě prostaty a jakým způsobem si vybrat.

Odrůdy

Všechna zařízení pro stimulaci a léčbu prostaty mohou být rozdělena do několika typů. Za prvé, oddělují invazivní (tj. Interní přístroje, které jsou injektovány přímo do konečníku) a neinvazivní (externí) zařízení. Invazivní pomůcky jsou považovány za efektivnější, ale kvůli specifické aplikaci a předsudkům se každý takový postup neshoduje.

Aplikace Reton ovlivňuje vnitřní orgány kombinací faktorů.

Nezávisle provádět masáž prostaty, používat invazivní pomůcku, je nutná velmi pečlivě a pozorně. Avšak mají zpravidla vhodný anatomický tvar s omezovačem, takže je vyloučeno jakékoli poškození konečníku po masáži. Přístroje pro masáž a léčbu prostaty jsou také rozděleny do druhů tak, jak ovlivňují prostatickou žlázu. Jsou to:

  • Ultrazvuk.
  • Elektrostimulace.
  • Stimulace vibrací.
  • Vibroakustické.
  • Laser.
  • Termální.
  • Magnetický.

Častěji se v jednom zařízení kombinuje několik druhů vlivů a masáží. Existují však i úzce zaměřená zařízení.

Modely

Před zakoupením přístroje pro masáž je lepší poradit se svým lékařem, protože existuje mnoho modelů přístrojů. Navíc existují určité kontraindikace pro jejich použití.

  • Zařízení "Mavit"

"Mavit" je široce používaný moderní přístroj s komplexním účinkem na prostatu. Aplikace zařízení "Mavit" kombinuje vibrace, působení magnetického pole a tepla.

  • Masážní simulátor Markelova

Externí zařízení, které nepotřebuje pronikání, ale současně není méně účinné. Tento typ práce je založen na vibrační masáži.

Přístroj pro vnitřní použití pomáhá snížit otoky a záněty pomocí vibrací a tepelných účinků. Vhodný anatomický tvar usnadní aplikaci. Po aplikaci přípravku Prostam pacient pocítí snížení bolesti.

  • "Straw Bull"

Externí zařízení pro prevenci onemocnění prostaty "Straw Bull" se osvědčilo při udržování mužského zdraví. Je snadno použitelný. Jednou z důležitých výhod je malá cena.

"Erecton" postihuje prostudu přes konečník, to je invazivní druh stimulantu. Principem akce je masírovat elektrický proud, po kterém se aktivuje mnoho fyziologických procesů v prostatu. Impuls elektrického proudu příznivě ovlivňuje tón orgánu.

Přístrojové zařízení opakovaně prokázalo svou účinnost, ale používá se hlavně pouze na specializovaných klinikách, protože jeho použití má řadu kontraindikací a vlastností. Ranet ovlivňuje prosta s elektromagnetickým vysokofrekvenčním polem. To zlepšuje mikrocirkulaci krve, zmírňuje bolest a eliminuje zánět.

Doma se "Runet" nepoužívá, je to přístroj pro profesionální lékaře.

  • Matrix-urolog

Moderní invazivní zařízení pro léčbu a prevenci nemocí prostaty. Tato akce kombinuje několik typů: impuls magnetického pole, vibrační a infračervený efekt. Přístroj je používán v moderní klinice pro léčbu mužských nemocí.

  • Da Vinci

Robot Da Vinci je špičkové zařízení pro provádění různých chirurgických manipulací s prostatickou žlázou, které pomáhají předcházet cavitární chirurgii. Systém "Da Vinci" je nejmodernější technologií minimálně invazivních účinků v urologii. S pomocí robota v klinikách se provádí bezpečné odstranění prostaty.

Masážní simulátor Markelova

Podmínky použití

Pro jakýkoli typ zařízení pro stimulaci prostaty je nutné dodržovat pravidla použití. Existuje několik obecných pravidel pro použití.

  1. Používání masérů je zakázáno ve stadiu exacerbace nemoci. Aplikujte je pouze po vymizení příznaků akutního zánětu prostaty. Nejčastěji se používají ne k léčbě, ale k prevenci prostatitidy.
  2. Prakticky může být libovolné zařízení používáno doma sami. Přečtěte si pozorně pokyny a postupujte podle doporučení
  3. Masáž s vnitřním masážním zařízením je nutná po vyčištění nebo čištění klystýru.
  4. Před použitím by měl být přístroj omyt teplou vodou a mýdlem a namazán mazadlem na bázi vody.
  5. Masáž se provádí v "ležení na zadní straně, nohy jsou ohnuté".
  6. Masáž prostaty s neuspěchanými kruhovými pohyby po dobu 15-20 minut.
  7. Po ukončení postupu přístroj obvykle vysílá zvukový signál (v závislosti na typu).
  8. Postup můžete opakovat každý druhý den.
  9. Po ošetření dezinfikujte přístroj a vysušte ručníkem.

Použití různých typů zařízení pro masáž prostaty tak může poskytnout spolehlivou prevenci této nemoci. Pokud se již obáváte o příznaky zánětu, zařízení pomůže při komplexní léčbě prostaty. Rozmanitost typů masérů a široká škála cen umožní pacientovi zvolit pro sebe ten nejvhodnější přístroj.

Nejlepší masér pro prostatu na recenze: jak používat a udělat sami (s fotografií a cenou)

Nejlepší způsob prevence a léčby onemocnění mužského genitourinálního systému, urologů, je léčba prostatické masáže se speciální urologickou masáží. Mnoho mužů však v případě problémů v oblasti genitálií neodvažuje žádat specialisty nebo odmítnout provádět masážní proceduru předepsanou v jedné nebo jiné indikaci ve fyzioterapeutické místnosti a upřednostňovat, aby se léčil samostatně. Pomoc v tomto masáži prostaty určeném pro domácí použití (Mavit, Nexus Revo Two, Emils a další).

Proč je možné dosáhnout tak dobrého výsledku při léčbě prostatitidy při stimulaci prostaty masérem? Jak vybrat zařízení, které by bylo pohodlné a efektivní? Má smysl udělat sami sebe masér pro prostatu, pokud je omezen prostředky? Pokuste se odpovědět na tyto otázky a zjistěte, který masáž prostaty se nejlépe používá k prevenci a léčbě onemocnění mužských pohlavních orgánů doma.

Pořadí jmenování a používání

Z normální funkce prostaty závisí schopnost reprodukovat potomstvo, dobrou sílu, celkovou pohodu. Bakteriální infekce, hypotermie, sedavý životní styl vedou k poruchám v práci a rozvoji různých čistě mužských nemocí.

Urologický masér pro prostatu je určen pro vlastní masáž těla doma a používá se:

  • S bolestí v pánevní oblasti.
  • S poklesem potence.
  • S obtížemi s močením.

Symptomy naznačují vývoj zánětlivého onemocnění prostaty - prostatitidy.

Jako názory lékařů, masážní terapie se zánětem prostaty je nedílnou součástí komplexního přístupu k léčbě onemocnění, důležitý postup na cestě ke zdraví mužů. Ale mnozí muži jsou proti takovým manipulacím, jelikož je nepřijatelné zasahovat do řiti s cizími lidmi, dokonce i s lékařským účelem. Lékaři říkají, že žádná oblast medicíny, včetně urologie, nemá hanebné nebo zbytečné procedury. Hlavní věcí pro každého člověka je udržet si jeho zdraví.

Určení stimulace prostaty pomocí masáže jako způsobu léčby onemocnění může být pouze ošetřujícím lékařem po provedení nezbytných pro stanovení přesné diagnózy pacientových studií.

Použití masážních prostředků pro prostatu by mělo být odůvodněno a přísně zakázáno lékařem:

  • Při akutním zánětlivém procesu urogenitálních orgánů nebo konečníku (zejména u masážních zařízení s tepelnými účinky, např. Mavit).
  • U akutních hemoroidů nebo análních trhlin.
  • U maligních nádorů prostaty nebo konečníku.

Používejte masážní přístroje podle pokynů svého lékaře.

Použití masážního zařízení v těchto případech může způsobit zhoršení zdraví člověka a způsobit více škod než dobrého. Zjistíme, jak funguje toto zařízení.

Typy nástrojů a principy jejich fungování

V lékárnách existuje velký výběr přístrojů určených pro masáž prostaty, které se liší vzhledem a funkcím. Většina masérů je invazivní (stimulace se provádí penetrací orgánu přes konečník). Existují také neinvazivní zařízení pro prostatitidu.

Na interním zařízení mohou být masáži:

  • Bez dalších funkcí.
  • S vibracemi.
  • Elektromasážní prostata (účinek elektrických impulzů).
  • Při tepelném působení.
  • S působením magnetických impulzů.
  • V kombinaci s jinou sadou funkcí.

Výrobci masážních prostředků tvrdí, že každý z nich má své vlastní vlastnosti a výhody před ostatními. Ale masér musí být vybrán pro léčbu prostatitidy podle lékařských indikací a osobních preferencí každého jednotlivého muže.

Při masáži prostaty s masážním zařízením se v závislosti na typu zařízení projeví pozitivní účinek na hlavní mužský orgán:

  • Místní krevní oběh se zvyšuje.
  • Zlepšuje odtok stagnujících sekrecí.
  • Obnova svalového tonusu prostaty a pánevní dna se zrychluje.
  • Zánět je odstraněn.
  • Rychlost regenerace tkáně prostaty se zvyšuje.

Masáž prostaty má mnoho pozitivních účinků.

Další funkce přístroje zvyšují terapeutický nebo preventivní účinek masážního postupu.

Chcete-li dosáhnout dobrého výsledku při použití invazivního masážního zařízení pro léčbu prostaty, je důležité znát pravidla pro jeho aplikaci.

Doporučení pro správné použití

Chcete-li použít masáž prostaty, abyste dosáhli maximálních přínosů pro zdraví, měli byste mít pravdu. Při nákupu zařízení se musíte ujistit, že balení obsahuje pokyny k použití. Použijte masér v přísném souladu s ním.

Obecná pravidla pro používání invazivního zařízení jsou následující.

  1. Než provedete masáž prostaty, musíte vyčistit konečník. Je lepší udělat klystýr.
  2. Uvedení kondomu na pracovní plochu spotřebiče pro hygienické účely.
  3. Nejvhodnější je masáž, pokud ležíte na své straně s koleny přitahovanou k žaludku.
  4. Na potlačení řemenu použijte speciální mazivo na bázi vody. Pomalu zasuňte přístroj do konečníku a zapněte jej.
  5. Po zasedání jemně vyjměte masážní přístroj a důkladně dezinfikujte.

Doporučuje se provést stimulaci po dobu 20 minut denně po dobu 10-14 dnů (v závislosti na technice, kterou lékař zvolí individuálně).

Neinvazivní masáž prostaty používat mnohem jednodušší: stačí dát ji na židli nebo autosedačky, sedí na něm a aby se šourek rotační pohyb ze strany na stranu. Močový měchýř by měl být během postupu dokončen.

U mužů, kteří nerozumějí pokyny k zařízení nebo se s touto aplikací necítí, jsou na internetu poučení o tom, jak správně masírovat prostatickou žlázu.

Tam je obrovský výběr masérů.

Oblíbené modely

Stojí za to, že si koupíte masáž prostaty a jak se neztratíte při výběru užitečného zařízení pro muže mezi velkým počtem modelů? Budeme se seznámit s modely masážních zařízení, které jsou mezi kupujícími velmi žádané, a seznámí se s jejich vlastnostmi, výhodami a náklady.

Níže je seznam populárních masáží pro prostatu.

Mavit je urologický masér prostaty, vyvinutý odborníky zařízení pro výrobu přístrojů Elatom za účasti předních urologů Ruské federace. Jeho zvláštností je, že stimulace prostaty je prováděna současně s pomocí vibrací, tepelného záření a magnetického pole, což umožňuje dosáhnout rychlých pozitivních dynamik při jeho použití. Tento masér pro prostatu podle názoru urologů je nejúčinnější při léčbě chronických zánětlivých onemocnění urogenitálního systému mužů. Průměrná cena Mavita je 11 000 rublů.

Masáž prostaty Nexus Revo 2 Stealth - inovativní vývoj vědců z Velké Británie. Vlastnosti přístroje: 6 úrovní vibrací, pohyblivou hlavu, anatomicky ověřené podobě, je dopad nejen na prostatu, ale také na hráze, která poskytuje příjemný pocit masáž Vibro prostaty. Zařízení má dálkové ovládání, které umožňuje kdykoli změnit provozní režim. Pracuje až deset hodin v samostatném režimu, lze jej nabíjet z USB. Cena vibromassazhera - 10000-12000 rub.

Jeden z populárních modelů je Nexus Revo 2 Stealth.

Správný Finn je elektromasser pro prostatu, jehož působení je založeno na elektrických impulsech. Vysoká účinnost při léčbě prostatitidy a erektilní dysfunkce, ale pouze při povinném užívání léků předepsaných lékařem. Cena za zařízení je asi 15 000 rublů.

Emils-007. Inovativní lékařský vibro-masér pro prostatu s působením "chladného ohřevu" (fototerapie) a magnetického pole. Účinnost léčby široké škály onemocnění genitourinálního traktu u mužů se zařízením byla klinicky prokázána. Podle recenzí má masér prostaty Emils výrazný protizánětlivý a analgetický účinek. Náklady v lékárnách činí 13 000 rublů.

Neinvazivní masér prostaty "Straw Goby". Dobře se osvědčila jako prostředek prevence stagnačních jevů v pánevní oblasti, ale s vážnými nemocemi je neúčinný. Průměrná cena je 3500 rublů.

Nejlepší masér prostaty je obtížné volat - pro každého muže, který má vlastní. Přístroj by měl být přístupný nejen anatomicky, aby nevyvolával nepohodlí, ale měl být vybrán i podle pokynů. Chcete-li zvolit nejlepší model pro masáž prostaty, stejně jako přiřadit potřebný průběh léčby, pomůže zkušený urolog.

Mohu zařízení sám

Dobrá vibromasážní prostata v lékárnách stojí v průměru 10 000 rublů. Cena není dostupná pro všechny. Ale můžete se pokusit udělat masáž pro prostatu sami. Lékaři jsou si jisti, že pokud přesně vytvoříte přesnou kopii drogerie, domácí masér nebude méně účinný.

Takže můžete vytvořit masér prostaty s vlastními rukama? Nejprve je třeba určit velikost, tvar a průměr. Doporučená délka pracovní zónu zařízení - 10 cm, průměr - 03.02 cm Výhodná forma vhodná forma masážní z jílu nebo dřevěnou pick zaoblené bar požadovaného průměru..

Přístroj lze vyrobit ručně.

Můžete si vyrobit masážní přístroj s vibračním prvkem. K tomu, ze starého mobilního telefonu nebo elektrického holicího strojku s vibrační funkcí potřebují dostat motor, dal ho do domácí hliněné zařízení a připojit se k položce krmiva.

Chcete-li správně udělat prostat masér sám, můžete také sledovat video tutoriál na toto téma.

Domácí zařízení by nemělo v masáži způsobovat nepohodlí a nevykazovat pevnost a bezpečnost v továrním zařízení. Je také důležité zvážit možnost jeho dezinfekce. Doporučuje se před použitím předložit odbornému specialistovi. Pokud tyto požadavky nejsou možné, je lepší, abyste neohrožovali své zdraví a podstoupili proceduru ve fyzioterapeutické místnosti.

Lékaři vědomě přesvědčili muže, aby s využitím masérů prováděli léčbu chronických onemocnění genitourinární sféry. Podle recenzí se tato zařízení dokonale vyrovnají s jejich funkcemi, pomáhají rychle zbavit se bolesti a obnovit ztracenou sílu. Účinná pomůcka pro léčbu a prevenci prostatitidy si můžete koupit nebo vyrobit z rukou každého muže. Tato akvizice udrží mužské zdraví po mnoho let.

Přístroje pro masáž prostaty

Vaše zpráva kognitivní 12. ledna 2013, 18:41

masáž prostaty

Vaše zpráva Host 12. ledna 2013, 18:47

masáž prostaty

Vaše zpráva Zajímá vás »12. leden 2013, 18:50

masáž prostaty

Vaše zpráva Praxe »12. ledna 2013, 19:18

masáž prostaty

Vaše zpráva Host »12 Led 2013, 22:32

masáž prostaty

Vaše zpráva Host »12 Led 2013, 22:59

masáž prostaty

Vaše zpráva Host »13. ledna 2013, 15:40

masáž prostaty

Vaše zpráva Hvízda »13. ledna 2013, 16:21

Prostate Massager

Prostate Massager

Zpráva # 1 Baragoz »Úterý 6. května 2014 12:20 hod

Zpráva # 2 rinsar »Ned 15. června 2014 19:38

Zpráva # 3 orlov1 »Ne 15. června 2014 19:41

# 4 Zpráva rinsar »Ned 15. června 2014 19:42

Zpráva # 5 rinsar »Ne 15. června 2014 19:45

# 6 Zpráva rinsar »Ne 15. června 2014 19:45

# 7 Zpráva orlov1 »Ne 15. června 2014 19:45

Zpráva # 8 rinsar »Ned 15. června 2014 19:48

Zpráva # 9 Dmitri »Út 22.červen 2014 16:33 hod

Zpráva # 10 rinsar »Pá 18. srpna 2014 1:58

Zpráva # 11 finland232 »So Sep 06, 2014 11:42 pm

# 12 Zpráva Dmitri »St 17. září 2014 15:19

Zpráva # 13 Lyžař »Sob 20. září 2014 16:17

# 14 Zpráva Dmitri »Ne 21. září 2014 03:43

Zpráva # 15 Vitaliy Viktorovich »Ne 19 října 2014 13:42

# 16 Zpráva Dmitri »Ne 19 října 2014 11:21 hod

Zpráva # 17 Vitaliy Viktorovich »Ned 19. října 2014 11:34 hod

Zpráva # 18 Scarface »Čt 23. října 2014 20:25 hod

# 19 Zpráva hencok »Čt 29 prosinec 2014 2:18 hod

Zpráva # 20 Vatheslav »Čtv prosinec 05, 2015 10:29 hod

Naučte se léčit prostatitidu

Obnova začne dnes.

Podrobné a dostupné na moderních metodách
diagnostiky a léčby onemocnění prostaty

  • - Odhalení důvodů
  • - Potlačení infekcí v prostatě
  • - Způsoby léčby
  • - Jak se znovu a později nemusíte zhoršovat

Který maser prostaty je lepší? Přehled lékařů a pacientů o nejoblíbenějších modelech

Masáž prostaty je jednou z nepostradatelných složek při léčbě chronické prostatitidy různých etiologií.

Lékaři doporučují provedení tohoto postupu po předběžném komplexním vyšetření, nejlépe pod dohledem zdravotnického personálu.

Muži, kteří se potýkají s problémem s prostatitisou, často nepřecházejí, aby hledali kvalifikovanou pomoc, a tak spustili problém.

Je to kvůli přirozenému zmatku, strachu ze strašných nástrojů a operací. Ve velké většině případů jsou takové obavy nepravdivé. Trh s lékařským zbožím a službami nabízí širokou škálu masérů pro prostatu, které jsou převážně pozitivní.

Hlavní výhodou těchto zařízení je, že mohou být používány doma bez pomoci. V tomto článku budeme hovořit o různých třídách vibromasserů, které se liší mechanismem působení, cenou a kvalitou. Některé funkce použití budou načrtnuty.

Typy masérů

Vibrační masažéry jsou klasifikovány podle fyzické povahy podnětů.

Největší účinnost byla prokázána zařízeními využívajícími následující účinky:

  • ultrazvuk;
  • vibrace;
  • teplota;
  • magnetické pole;
  • elektrické impulsy.

V závislosti na místě aplikace a potřebě přímo vést k prostatu skrze konečník nebo uretru jsou vibrační masáže rozděleny na invazivní a neinvazivní.

Výhodou druhého je, že jsou hygienické, prakticky nezpůsobují nepohodlí, mohou být použity k prevenci onemocnění prostaty. Nezapomeňte na přirozené rozdělení zařízení v závislosti na cenové politice, výrobci, přenositelnosti.

Vibrátory (vibrační stimulátory)

Tato zařízení vytvářejí oscilace určité amplitudy, které ovlivňují prostatu a stimulují její vyprazdňování ze stálé sekrece. Může být invazivní i neinvazivní.

Vibrační stimulátory jsou vynikající alternativou k masáži prstů, protože jsou vhodné pro vlastní masáž doma.

Je zvědavé, že lékaři umožňují použití tzv. Čínských vibrátorů, aby získali "buzz". V tomto případě zůstává výhoda ceny a dostupnosti, protože zvláštní zdravotnické prostředky, které jsou pro tento účel navrženy, se těžko nakupují.

Pro plnohodnotné použití by měl pacient konzultovat s lékařem a přečíst si pokyny.

Elektromasáž

Tato zařízení ovlivňují prostatu elektrickými stimuly. V závislosti na místě aplikace mohou být elektrody injikovány přímo do močové trubice nebo umístěny na perineu.

Fyzioterapeutické přístroje "Ultraton"

Elektromasáž zlepšuje přívod krve do prostaty a okolních tkání, normalizuje mikrocirkulační a metabolické procesy. Osvědčené zařízení "Ultraton", po 10 zasedáních, příznaky prostatitidy přestávají obtěžovat ve velké většině případů.

Ultrazvukové stimulátory

Vibroakustická terapie se osvědčila v mnoha lékařských specialitách.

Ultrazvukové vlny jsou naprosto neškodné, způsobuje nepříjemné pocity.

Průměrná doba trvání léčby je 2 až 3 týdny. Na domácím trhu můžete koupit "Vitafon", který je velmi snadné používat, nevyžaduje speciální dovednosti.

Jak správně provádět samo-masáž prostaty?

Technika samoasážování závisí na typu zařízení, které používáte, i když existuje řada obecných zásad.

Pokud se používá invazivní zařízení, je třeba dodržet následující kroky:

  • konzultujte s urologem, vyberte zařízení a přečtěte si pravidla jeho činnosti;
  • masáž se dá provést doma bez pomoci;
  • předběžný čistící klystýr, močový měchýř by měl být mírně naplněn;
  • Zařízení je ohříváno až na 39 stupňů a mazivo je hojně mazáno;
  • Masér se vloží do konečníku do hloubky přibližně 5 centimetrů;
  • pokud je používáno zařízení s bateriemi, aktivní část by měla být zapnuta tlačítkem on / off;
  • doba trvání samoasmučení je asi 10 minut.

Neinvazivní zařízení nejsou injektována do konečníku. Populární je "Straw Bull", který je účinný jak při léčbě, tak při prevenci prostatitidy.

Který prostaty masér je lepší: recenze lékařů a pacientů

Abyste si vybrali přístroj, který bude mít maximální užitek, je důležité konzultovat s urologem a seznámit se s zpětnou vazbou pacienta.

Vibrace Prostata Nápověda-1

Prostata Help-1 je vyrobena ze silikonu, má jedinečný tvar, díky čemuž je bod působení vibrací přímo na prostatu:

  • Stepan Andreevich, urolog. Toto zařízení skutečně funguje, pacienti se po několika samo-masážích ulevili. Je důležité koupit zařízení pouze od oficiálních dodavatelů, aby nedošlo k falšování;
  • Ignat. Vzhledem k tomu, že je často drahé navštívit urologa často, zakoupil jsem toto zařízení. Pocit nepříjemných pocitů nezpůsobuje bolest v perineu a dolní části zad po týdnu.

VibroPros s vibračním prvkem

Přístroj VibroPros je vhodný pro léčbu a prevenci prostatitidy:

  • Ivan. Používám tuto vibromasáž 2 roky. Všiml jsem si, že přístroj je mimořádně účinný, příznaky prostatitidy se už neobtěžují. Dostal jsem to na radu mého urologa, který praktikuje více než 30 let;
  • Konstantin Mikhailovich. Pracuji jako urologista po dobu 20 let, doporučuji tento přístroj kvůli jeho dobré účinnosti a přiměřené ceně.

Přístroj Mavit

Konstantin Borisovič, urolog. Toto zařízení kombinuje pozitivní účinky magnetického pole, vibrací a tepla.

Pacient může zařízení po domluvě doma používat doma.

Příznaky prostatitidy nebo adenomů žlázy prostaty přestanou být znepokojeny po 5 zasedáních. Pokud se porovnáme s jinými maséry, pak je "Mavit" mnohem pohodlnější.

Nexus Revo 2

Nexus Revo 2 se liší od ostatních vibromaserů s jeho funkčností a vysokou cenou. Zařízení nabízí 5 různých režimů, díky nimž se výrobci podařilo dosáhnout maximální účinnosti.

Masáž prostaty Nexus Revo 2

Vladimir: "Přístroj funguje dobře, ale je to velmi drahé a je dost těžké pochopit instrukce. Z pěti režimů používám pouze jednu. Symptomy chronické prostatitidy již neobtěžují (10 léčebných schůzek). "

Který prostatický stimulant je lepší vybrat?

Jak funguje stimulátor prostaty, což je lepší pro recenze mužů? Pacienti mají často neinfekční formu prostatitidy. Vychází ze stagnačních procesů prostaty. Tyto jevy se odrážejí v práci mužského genitourinálního systému. Existují potíže s močením, bolesti bolesti v perineu. Ještě horší je, když se příznaky nezjavují a onemocnění v těle je přítomno. Pozdnější, odvolání urologovi snižuje šance na úspěch terapie.

Jak eliminovat stagnaci v prostatu?

Prostatická žláza je důležitým orgánem mužů. Odpovídá za uvolnění sekrece během ejakulace, uchovává moč z nedobrovolného výtoku. Při prodloužených stagnujících procesech ztrácí své funkce. Ne včasná léčba může provést přechod choroby na chronickou formu. A jeho léčba je mnohem obtížnější.

Při vyšetření je uvedeno tajemství prostaty. Lékař předepisuje průběh terapie na základě laboratorních testů. Pro normalizaci práce prostaty je nutné zajistit odtok sekrecí. Je vybavena masáží prostaty. Tento postup se provádí ve fyzioterapeutické místnosti v polyklinice. Lékař předepisuje směr průběhu léčby, pacient ji předá. O léčbě onemocnění s prostatickými masážními hodnoceními bylo pouze pozitivní.

Masáž řeší tyto problémy:

  • odstraní z prostaty stagnující tajemství, hnis;
  • způsobuje tok krve do žlázy;
  • vyčistí kanály prostaty;
  • zvyšuje účinnost celkové terapie.

Manuální masáž není dlouhá, asi minutu. Pacient má však obvykle psychické potíže. V současné době je ruční prostatickou masáž univerzálně nahrazena masáží se speciálními prostředky pro stimulaci prostaty.

Jsou vyráběny firmami vyrábějícími zdravotnické vybavení. Umožňují nejen fyziologickou, ale i domácí péči o fyzioterapii. Tyto postupy nelze použít bez konzultace s urologistou a farmakoterapií. Dokonce i když jste získali dobrý stimulant, nepoužívejte léky na sebe.

0 z 7 questů dokončeno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6.
  7. 7.

Diagnóza „prostatické hyperplazie“ děsí mnoho lidí, kteří objevili toto onemocnění, pacienti často přirovnávat jej malignit. Choroba přináší řadu obtíží, je porušením močení - až do úplného nedostatku moči. Toto onemocnění vyžaduje včasnou léčbu, takže identifikace hyperplasie v počátečních stádiích pomůže zamezit vzniku závažných komplikací.

Počáteční diagnóza benigní hyperplasie prostaty může být provedena doma. Stačí, aby se člověk otestoval.

Někteří zástupci silné poloviny lidstva, kteří jsou diagnostikováni s BPH, nevěnují pozornost této nemoci, protože věří, že se jedná o věkovou změnu. Ale tato patologie je plná vážných komplikací. U mužů, kteří mají pochybnosti o svém zdravotním stavu, je vlastní diagnóza BPH dobrou možností, jak rozptýlit všechny pochybnosti.

Již jste test provedli dříve. Nelze ji znovu spustit.

Pro spuštění testu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Chcete-li začít, proveďte následující testy:

  1. Žádný nadpis 0%

Důrazně doporučujeme, abyste se obrátili na odborníka!
Máte vážné příznaky. Onemocnění již bylo zahájeno a je nutné, aby se urgentně podrobila urologickému vyšetření. Nezabízejte návštěvu urologovi, příznaky se mohou zhoršit, což vede ke vzniku komplikací.

Všechno není tak špatné, ale doporučujeme kontaktovat specialisty.
Máte mírné symptomatickou BPH (benigní hyperplazie prostaty) a vy se důrazně doporučuje navštívit urologa nebo androlog v příštím měsíci.

Všechno je dobré!
Všechno je dobré! Máte mírnou symptomatologii IPSS. Ze strany prostaty je všechno pro vás relativně dobré, ale nejméně jednou za rok byste měli podstoupit vyšetření.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6.
  7. 7.
  1. S odpovědí
  2. S poznámkou o prohlížení

Jak často jste v minulém měsíci pocítili neúplné vyprázdnění močového měchýře po močení?

  • Nikdy
  • Jednou denně
  • Méně často než v 50% případů
  • Přibližně 50% případů
  • Častěji než v polovině případů
  • Téměř vždycky

Jak často jste během posledního měsíce močili častěji než 2 hodiny po posledním močení?

  • Nikdy
  • Jednou denně
  • Méně často než v 50% případů
  • Přibližně 50% případů
  • Častěji než v polovině případů
  • Téměř vždycky

Jak často jste během uplynulého měsíce přerušovali močení?

  • Nikdy
  • Jednou denně
  • Méně často než v 50% případů
  • Přibližně 50% případů
  • Častěji než v polovině případů
  • Téměř vždycky

Jak často bylo v minulém měsíci obtížné dočasně se zdržet močení?

  • Nikdy
  • Jednou denně
  • Méně často než v 50% případů
  • Přibližně 50% případů
  • Častěji než v polovině případů
  • Téměř vždycky

Jak často jste v minulém měsíci měli slabý proud moči?

  • Nikdy
  • Jednou denně
  • Méně často než v 50% případů
  • Přibližně 50% případů
  • Častěji než v polovině případů
  • Téměř vždycky

Jak často jste během posledního měsíce museli přimět k močení?

  • Nikdy
  • Jednou denně
  • Méně často než v 50% případů
  • Přibližně 50% případů
  • Častěji než v polovině případů
  • Téměř vždycky

Jak často jste během posledního měsíce vstávali v noci z postele a močili?

  • Nikdy
  • Jednou denně
  • Méně často než v 50% případů
  • Přibližně 50% případů
  • Častěji než v polovině případů
  • Téměř vždycky

Typy masérů

Stimulátor prostaty (masér) se používá k léčbě a prevenci prostatitidy stimulováním prostaty. Masažéři mají různé tvary a velikosti, takže individuální výběr je dobře proveden.

Stimulanty jsou rozděleny do skupin:

  1. Vibrační stimulátory. Rektální vibrace obnovují průchodnost kanálů a krevní oběh v žláze.
  2. Elektrostimulátory. Při působení pulzu elektrického proudu se svaly snižují, výtok sekrece žlázy se zlepšuje. Vhodné pro léčbu chronické prostatitidy.
  3. Ultrazvuk. Pomocí ultrazvuku vytváří mikrovibrace, které postihují žlázu. Je pozitivní vliv na stagnační jevy.

Urologové přiznávají, že domácí masér může být použit jako adjuvantní léčba nebo jako profylaxe. Může se však používat pouze podle pokynů lékaře, aby nedošlo k poškození. Je třeba vybrat pouze kvalitní masérky.

Vyberte stimulant na základě zpětné vazby pacienta

V obchodech s lékařským vybavením existuje mnoho různých masérů, které se liší způsobem, jakým ovlivňují a cení.

Stimulátor prostaty, který je lepší?

Zpětná vazba od spotřebitelů vám pomůže udělat správnou volbu:

Poslouchal doporučení svých kolegů a koupil masážní simulátor Markelov. Tento domácí spotřebič je snadno použitelný. Masáž se provádí pomocí speciální trysky (elektrody). Zařízení pracuje na bateriích. Impulsy elektřiny ovlivňují svaly, relaxují a anestezují.

Prostata se masíruje bez proniknutí, tavení nelze odstranit. Masáž trvá 20 minut. Přístroj má program, který vám umožňuje zvolit sílu a hloubku svalových vibrací. Postup je pohodlný, bez bolestivé přítomnosti. Použití masáže spolu s lékovou terapií vyléčilo chronickou prostatitidu. Přístroj nejen stimuluje prostatickou žlázu, masíruje nějaké problémové oblasti. Používám je neustále k udržování svého zdraví.

Po obdržení urology jsem se vydal na předpis s antibiotiky a doporučením masáží přístrojů ve fyzioterapii. S antibiotiky je pochopitelné, koupil jsem ji v lékárně a přijal ji, jak je předepsáno. A postup musel jít. Na klinice mě udělali na přístroji Mavit. Podíval jsem se na tento proces, přečetl jsem si pokyny a po nějaké váhání se rozhodl koupit Mavita pro domácí použití.

Volba je založena na skutečnosti, že ve stimulátoru je shromážděn komplex účinků na prostatu. To je teplo, masáž a hybnost magnetického pole. Během aplikace je příjemné teplo a pohodlí. Po chvíli se snížila bolest, zlepšilo se močení. Samozřejmě, takový účinek by nebyl dosažitelný bez farmakologie, dobře si uvědomuji, ale věřím, že zařízení funguje. A také se mi líbí, že je časovač vypnout sondu. Je to velmi výhodné, nehledejte hodiny.

Koupil jsem si stimulující látku Nexus Revo 2, je to nejmodernější v oblasti masáží prostaty. Samozřejmě, že není levné. Ale vydělávám dost, abych nešetřil. V přístroji můžete změnit režim otáčení hlavy a vibračního režimu. To vám umožní maximálně efektivně masírovat prostatu. Pracovní část přístroje je vyrobena z lékařského silikonu. Báječný stimulant prostaty.

Po masáži zmizel bolest v perineu, usadil se močení. Samozřejmě, že jsem nikdy nepřišel o léky. Ale myslím si, že s pomocí stimulačního prostředku je moje zotavení rychlejší. Kromě toho mě zachránil před návštěvou fyzioterapie v polyklinice. Máte čas na podnikání.

Při výběru stimulantu pro prostatu určitě koordinujte jeho značku se svým lékařem. Dokonce i nejbezpečnější přístroje mohou poškodit kontraindikace.