Hlavní
Příčiny

Afala: uživatelská příručka a recenze mužů

Afala je homeopatický přípravek používaný k léčbě onemocnění prostaty.

Lék patří do skupiny korektorů urodynamiky a činidel, které ovlivňují metabolismus prostaty.

Na této stránce najdete všechny informace o přípravku Afal: úplné pokyny pro použití tohoto léku, průměrné ceny v lékárnách, kompletní a nekompletní analogy léků, stejně jako recenze lidí, kteří již používali Afal. Chcete opustit svůj názor? Napište prosím do komentářů.

Klinická a farmakologická skupina

Droga používaná při nemocech prostaty.

Podmínky dovolené z lékáren

Dostupné bez předpisu.

Kolik stojí Afala? Průměrná cena v lékárnách činí 420 rublů.

Forma vydání a složení

Tablety jsou ploché válcové, s rizikem a zkosením, od bílé až téměř bílé. Na ploché straně je nápis MATERIA MEDICA označen rizikem, na druhé rovině je napsáno AFALA.

1 tableta obsahuje:

  1. Protilátky k purifikované afinitní antigen specifické pro prostatu: směs homeopatických ředění C 12. SZO a C200 - 0.003 g.
  2. Pomocné látky: laktóza, mikrokrystalická celulosa, stearan hořečnatý.

V obrysu buněčných balení po 20 tabletách.

Farmakologický účinek

Afal pomáhá zlepšit zásobení prostaty prostatou, normalizuje její funkci, zmírňuje zánět a otok. Použití léku podle doporučených dávek vede k eliminaci takových příznaků jako je bolest v perineu, bolesti, hoření, nepohodlí při močení, časté touhy.

Při léčbě prostatitidy je farmakologický účinek přípravku Afala vyjádřen v eliminaci patologických procesů močení inhibicí růstu novotvarů (adenomů). Účinek léku je zaměřen na normalizaci průtoku krve v prostatě, což je nesmírně důležité při léčbě chronické prostatitidy. Podle recenzí má společnost Afala příznivý účinek na pacienty od prvních dnů užívání. Aplikace přípravku Afalah vede ke zlepšení sexuální funkce, zvýšeného libida, příznivého účinku na spermatogenezi, aniž by narušila reprodukční funkci.

Je třeba poznamenat, že použití přípravku Afalah zvyšuje terapeutický účinek užívání antibiotik, má analgetický účinek. Nicméně tento léčivý přípravek nemá přísná omezení pro podávání, na rozdíl od nesteroidních léků.

Indikace pro použití

Přípravek Afalah se používá k prevenci a léčbě chronické prostatitidy, k odstranění poruch dysurie, k léčbě benigního prostatického adenomu (1 a 2 stupně).

Kontraindikace

Léčba je kontraindikována v případě přecitlivělosti na její složky. Také proto, že část léku laktózy se nedoporučuje u pacientů s vrozeným deficitem laktázy, vrozené galaktosemií a vstřebávání (malabsorpce) glukózy nebo galaktózy.

Návod k použití

Pokyny k použití ukazují, že přípravek Afal je určen k sublingválnímu užívání.

  1. Doporučuje se ponechat tabletu v ústní dutině až do úplného rozpuštění. Není žádoucí tabletu brousit ani žvýkat. Abyste dosáhli maximálního terapeutického účinku, nedoporučuje se pít ani jíst po dobu 30 minut po užití přípravku Afal.
  2. Zpravidla určte 1-2 tablety léku Afal až 4krát denně. Doba trvání léčby a dávky léku Afala je stanovena lékařem, s přihlédnutím k klinickému obrazu a charakteristice každého pacienta.

Doporučená délka trvání užívání přípravku Afala je 4 měsíce. Pokud je to nutné, po určité době se opakuje užívání léku.

Nežádoucí účinky

Obvykle je Afalovo užívání pacientů dobře tolerováno.

Mezi nejčastější nežádoucí účinky patří:

Tyto příznaky nevyžadují stažení léku a po nějaké době samostatně procházejí. Pokud jsou pro pacienta nepříjemné, doporučuje se poradit se svým lékařem o úpravě dávky.

Předávkování

Byly zaznamenány případy předávkování drogy Afal během výzkumu a výsledky hodnocení lékařů a pacientů. Totéž lze říci o vedlejším účinku.

Zvláštní instrukce

Kompozice zahrnuje tablety Afala laktózu, která by měla být považována za pacienty cílové léčivo popřípadě s nedostatkem laktázy nebo jiných patologických procesů spojených se sníženou absorpcí glukózy a galaktózy.

Léčba by měla být podávána s opatrností pacientům, kteří mají v anamnéze alergické reakce na homeopatické léky.

Lékové interakce

Tablety pro resorpci Afal mohou být užívány současně s jakýmikoliv léčivými přípravky. Účinek léku je specifický pro jednotlivé orgány (ovlivňuje pouze buňky a tkáně prostaty). Aktivní složky léčiva neovlivňují projevy terapeutických a toxických účinků jiných léků.

Recenze

Zaznamenali jsme některou zpětnou vazbu od lidí o drogu Afal:

  1. Sergey. Řeknu ti o mém případu. Nejdřív to Afál moc nepomohlo. Ale pak spojili cvičení a masáž prostaty a to šlo... očividně kvůli otoku jsou drogy špatné a s inteligentním se zrychluje. Jinak je těžké vysvětlit... Takže nezanecháváme fyzioterapii, pokud lékař předepisuje. Prostatitida je léčena komplexním způsobem, neexistují žádné zázraky.
  2. Peter. Heřmánek + motherwort krvácení z nosu + + + zázvor chaga- podíl 4-1-1-Juice-2 lžičky = na litr vody, vařící voda se nalije a nechá se ochladit a přidá microclysters Metrogil uhsdyat bolesti. Mezi klystry dal svíčky "prostatilen". on sám se zacházel, píšu normálně, dobrý vzestup a stejně tobě. Afala pracuje v týmu s bylinkami a prostými kousky.
  3. Arthura. Měsíc se prolozil, moje srdce se bilo prudce a hlavou se točil. stěžoval si na urologa, byl překvapen, ale byl jmenován afal. Zatímco trvám týden, ale potřebuji 16. Někde ve čtvrtý den zmírnila bolest. Včera jsem prošel analýzou PSA na generála a rozvinul se... Ukazatele se zhoršily, to bylo 6,9, stalo se 7,6 a poměr volné k vázané je 18%. Zatímco budu čekat, příští sobotu znovu odevzdám analýzy a já se podívám. A tak urolog řekl, že je nutné jít na Botkinovu zkoušku, abychom vyloučili negativní.
  4. Maria. Její manžel má chronickou prostatitidu, několik let je opakovaně obtěžován jeho bolestivými příznaky a častým nutkáním jít na toaletu. Nějak ho vzal Afal - prakticky žádný účinek, vyhazoval peníze. Pak vzala Likoprofita, pomohl mu dobře, vzal kurz, symptomy se začaly uvolňovat a zmizely. Teď tento lykoprofie trvá 1-2krát ročně, příznaky neskrývají. Zdraví pro naše muže, staráme se o sebe!
  5. Sofia. Manžel byl léčen monorálně, vzal dvě dávky, nyní řekli, že opraví účinek pijáku a pak ho užívají k profylaxi. Přehledy jsou v rozporu, nevím, jestli je nějaký bod v užívání, nebo jít na jiného lékaře. Obecně se jeho zdravotní stav již zlepšil.

Recenze lékařů z oblasti afacemi odkazují na skutečnost, že byste neměli tento lék považovat za všelék. Odborníci radí, aby ztrácet čas na sebe a snažit urolou které budou malovat kompletní léčebný režim a možnost připojit se k ní a homeopatické léky na prostatitida Afala, odpovědí na které se tolik mužů povzbuzující.

Analogy

Společnost Afala nemá žádné účinné látky. Analogy léčiva, které mají podobný terapeutický účinek, jsou:

Před použitím analogů se poraďte se svým lékařem.

Podmínky skladování a skladovatelnost

Uchovávejte mimo dosah dětí, osušte, chráňte před světlem při teplotě nejvýše 25 ° C. Doba použitelnosti - 3 roky. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti.

Afala z prostatitidy

Zaregistrujte se, abyste nechali recenzi.
Trvá méně než 1 minutu.

Lék se ukázal jako velmi účinný nástroj při léčbě prostatitidy. Je třeba poznamenat, že existuje několik nevýhod, které je třeba zvážit před zahájením příjmu.
1. Doba trvání kurzu - 16 týdnů. Bylo pro mě poměrně obtížné užívat lék tak často, často jsem zapomněl na tablety.
2. Po jídle se objevila pocit mírné nevolnosti, která trvala půl hodiny. Nic kritického, ale stále nepříjemného.
V jiných ohledech se lék vyrovnal s jeho úkolem. Vyšetřila jsem prostatitidu. Vzal jsem 2 tablety dvakrát denně: ráno a večer. Musí se rozpustit, nepijí s vodou, jíst odděleně od jídla. V zanedbávaných případech může být v případě silné bolesti frekvence příjmu zvýšena až 4krát denně.

Afala má kumulativní efekt, nezobrazuje se okamžitě. A toto je homeopatický lék, nikoliv antibiotikum, nemusíte čekat, až bude okamžitě jednat. Když máte akutní prostatitidu, musíte ji přijmout pro společnost s dalšími silnějšími léky. Léčba je dlouhá 3-4 měsíce.
Tablety jsou malé, vložte je pod jazyk 2 kusy, aniž byste omývali vodou a rozpustili jste se. Toto by mělo být provedeno půl hodiny před jídlem 2x denně. Normalizují funkci močového měchýře. Nepoužívejte samotnou prostatitidu, ale tak, aby byl močový měchýř úplně vyprázdněn. V akutním stádiu onemocnění jsem se během noci dostal alespoň 6krát, dokonce i po běhu antibiotik se to nezměnilo. Ale ve druhém měsíci léčby Afaloy vstoupil již 4 krát, pak 2. Ve třetím měsíci buď spal jako dítě, nebo se nestal častěji než jednou v noci. Tablety pomáhají, ale tato léčba pro pacienty, rychlý účinek je lepší nečekat.

První dny (přesně 2 týdny) se vůbec nic nestalo. Došlo k názoru, že právě tyto prášky užívám jako bonbóny. Ale pak se výlety na toaletu staly mnohem méně časté a při močení pocítil bolest. Ideál byl ještě daleko, byly přítomny četné známky zánětu, ale začal jsem doufat, že Afalah není figurína a že se nestarám o čas.
Tento lék užíval 4ks. za den - 2 ráno, 2 večer. Tablety jsou malé, neutrální, slabě sladké. V balení 100 kusů, dostatečně po dobu 3 týdnů. Když jsem napil plný průběh, bolest a opuch mě úplně zastavily, takže si myslím, že výsledek je pozitivní.

Za cenu těchto pilulek nejsou příliš drahé - nacházejí se v jedné on-line lékárně na 380 rublů na balíček, má 100 tablet. Jsou kulaté, nemusejí být spolknuty, ale pomalu se rozpouštějí v ústech, dokud se úplně nerozpustí. Průběh léčby je dlouhý, až 4 měsíce. Při prvním použití potřebujete 2 tablety celkem - 6 kusů denně. Recepce by se neměla shodovat s příjmem jídla - takže přínos léčby nebude přesně, je lepší užít jednu hodinu před jídlem.
Po dvou měsících se to stalo trochu snazší - zastavil se v noci na skok na záchod, ale zbývající příznaky přetrvávaly. Když jsem ještě šel navštívit lékaře, řekl, že tato droga neposkytne v mém zanedbaném případě zvláštní výsledek, jsou zapotřebí závažnější léky.

Přijala jsem již třetí měsíc, výsledky se začaly objevovat jen před pár týdny. První dny příjmu byly pocity, že lék způsoboval ještě větší podráždění prostaty, pocítil neustálé svědění. Ale na jednom z fór jsem četl, že tento efekt velmi často dává příjem v prvních dnech.
Tablety jsou nejběžnější vzhled, jen velmi malé, hořké chuti. Při žvýkání je mírná kysanost smíšená s hořkostí. Takže jen polkněte a umyjte vodou.
Látka může být účinná pouze za podmínky konstantního příjmu. S komplexním přístupem k léčbě jsou výsledky užívání Afaly mnohonásobně lepší, mohu potvrdit osobní zkušenost.

Tyto tablety jsou vhodné, aby se rozpustili v ústech a to je vše. Nezaznamenala jsem určitou změnu v těle. Touha k toaletu byla menší. Také jsem cítil pokles bolesti. Po několika týdnech však testy ukázaly, že výsledek se nezměnil. Všechny pocity z Afaly byly mnohem subjektivní. Lékař mi řekl, že léčba touto drogou je velmi dlouhá, několik měsíců, takže je příliš brzy na to, abych vyvodil závěry. Afalou jsem použila ještě několik měsíců, protože jsem léčivý přípravek, bez léků.

Recenzí o muži a lékaři v přípravku Afala

Boj proti nemocem prostaty (prostatitida, adenom) se vždy provádí komplexně - antibiotiky, protizánětlivými léky, analgetiky, spasmolytiky, imunomodulátory. Vedle hlavních léčivých přípravků však moderní medicína doporučuje použití homeopatických léků, které nejsou léčivy v běžném smyslu, protože neobsahují velké množství účinných látek. Jedno z těchto léků, které jsou účinné a bezpečné, je Afalah (pomozte ujistit se - recenze o drogy Afalah a lékaři).

Prostředky a jejich činnosti

Léčba Afalah je homeopatický přípravek, často předepisovaný při léčbě mužů z prostatitidy a adenomu. Složení činidla obsahuje speciální aktivní složku: protilátky PSA (tzv. Prostatický specifický antigen), látky s proteinovým původem, které ve zdravém těle produkují zdravé buňky prostaty. Tyto protilátky mají velký význam - aktivně se podílejí na nejrůznějších procesech mužské sexuální sféry.

Vzhledem k jeho jedinečnému složení jsou tabletky resorpce společnosti Afal schopny plnit řadu úkolů, včetně:

  • normalizace stavu, fungování močového měchýře;
  • zlepšení průběhu metabolických procesů v prostatě;
  • zvýšená sexuální touha;
  • obnovení sexuální funkce;
  • stimulace normálního procesu močení.

Účinná látka Afal má ovlivnit nemocnou prostatickou žlázu s cílem odstranit edém, snížit množství zánětu a také zlepšit zásobení krve tímto orgánem. Dalším "bonusem" příjmu je odstranění symptomatických dysurických jevů spojených s nepohodlí, doprovázení vyprazdňování močového měchýře, bolestivé močení, bolest v perineu.

Droga jako celek přispívá ke zlepšení močového systému a obnovuje tón močových cest, čímž pomáhá snížit hlavní symptomy doprovázející nemoci prostaty.

Afalické tablety se používají k tomu, aby poskytly celé tělo potřebné spektrum účinků - od protizánětlivých, proti otokům až po léčbu bolesti

Afalní tablety se často používají k tomu, aby poskytly celé tělo potřebnému spektru účinků - od protizánětlivých, proti otokům až po léčbu bolesti a bez vedlejších účinků. A protože použití léčiva dále zvyšuje působení antibiotik a pozitivně ovlivňuje spermatogenezi, je zřejmé, proč jsou přezkumy specialistů a pacientů v afalismu většinou pozitivní. Zde jsou potvrzení:

Doporučují naši čtenáři

Náš pravidelný čtenář se zbavil PROSTATIT účinnou metodou. Ověřil si to - výsledek 100% - úplné odstranění prostatitidy. Jedná se o přírodní léčbu založenou na medu. Zkontrolovali jsme metodu a rozhodli jsme se ji poradit. Výsledek je rychlý. EFEKTIVNÍ METODA.

Oleg, Novosibirsk: "V zásadě jsem si okamžitě uvědomil, že z léčby by měl čekat efekt Afalo, ale má normální složení a" pobochek "ne. Po 10 dnech se ukázalo, že málokdy běžím na toaletu, netečím a bolest odešel. "

Ivan, Stavropol: "Na" sexuální frontě "po chodbě Afaly je všechno železo. Myslím, že je to její akce - krev protéká prostatou, pak to proudí k jiným mužským orgánům. "

Konstantin, Moskva: "Peel Afalou, pocit, že škubání ve svazích se zmenšuje. To je jen anestetický efekt, který není příliš silný, jakmile se bolest nevyrazí, dokonce i týdenní nápoj bude muset vše skutečně projít. Jedna plusová tableta na játrech a jiných orgánech moc netrpí. "

Používejte a zakažte jej

Pokyny pro použití uvádějí, že přípravek Afal může být použit pro následující indikace:

  1. Terapeutický účinek na hyperplasii (adenom) prostaty (benigní), nacházející se ve stupni I, II. Během léčby se zastavuje růst novotvarů a ovlivňují všechny hlavní příznaky.
  2. Léčba chronické prostatitidy a prevence jejích exacerbací se všemi příznaky.
  3. Boj proti močovým poruchám, vyjádřený poruchami dysurie a vyvolanými různými problémy.

Mezi kontraindikace užívání drogy Afal patří:

    • problém s individuální nesnášenlivostí (výrazná přecitlivělost) jednotlivých složek (zejména působící jako excipient laktosy);
    • malabsorpce sacharidů, zejména galaktosy a glukózy;
    • vrozená laktózová nedostatečnost nebo galaktozémie.

Lék odstraňuje příznaky, jako je spálenina nebo bolest při močení, bolest v perineu

Porucha dávkování léku bez účelu použití, může lékař kontrolovat výskyt nežádoucích účinků, zejména účinky dyspepsie (tradiční příznaků poruchy trávicího systému - pálení žáhy, říhání, dunivý, tlak a gravitace v oblasti břicha, průjem).

Lékaři o přípravě Afala ukazuje, že to není vhodný pouze pro zdraví mužů, ale také to není špatné (nejsou doprovázeny vedlejšími účinky), as dopadem varhany - jen o tkáních a buňkách těla, který je určen k léčbě.

Komponenty léčiva neinterferují se složkami jiných přípravků používaných v komplexní terapii. Příjem domácího léčiva Afal lze navíc kombinovat s fyzioterapeutickými procedurami: magnetickou terapií, laserovou terapií, elektropulzovou terapií a masáží.

Herman, urolog, Moskva: "Farmakologický přípravek Afala je obvykle předepsán jako součást komplexní léčby akutní a chronické prostatitidy. Lék je protizánětlivý a analgetikum, snižuje zánět během 2-3 týdnů, bolest zmizí za půl hodiny po podání léku. Tablety jsou vhodné k použití mimo domov (moji pacienti jsou s tím spokojeni), je třeba je rozpustit až do úplného rozpuštění.

Alexander, urolog, Moskva: "Afalou sám o sobě jmenuje pouze, je-li to nezbytné, aby zmírnila exacerbaci prostatitidy u pacienta. Při chronickém zánětu je pouze soubor finančních prostředků - od monoterapie, není žádný přínos, je testován podle zkušeností. "

Dmitrij, urolog, Saratov: "Je důležité si uvědomit, že Afala je často padělaná bezohlednými producenty, neboť je to levný a účinný lék. Pokud nemáte štěstí, že se dostanete na falešnou, léčba bude zbytečná. Vždycky doporučuji pacientům, aby si před nákupem zkontrolovali integritu obalu a všech čárových kódů. "

Názory lékařů a pacientů

Afalah je tableta určená k přijímání sublingválně (resorpce) - tak se homeopatický přípravek co nejrychleji rozpouští a absorbuje. Přípravek by neměl být kombinován s jídlem. Dávkování a délka trvání vstupu je stanovena ošetřujícím lékařem, v průměru doba trvání přijetí trvá až 4 měsíce.

O společnosti Afalah jsou převážně pozitivní přehledy mužů, kteří přežili postup v boji proti prostatitidě nebo lézí, které postihují prostatickou žlázu. Podělte se o svůj názor pacienti hlášeny vystavení bezpečnostních složek ve srovnání s jinými možnostmi, rychlost nástupu terapeutického účinku a příjemné „bonus“ v podobě vítězství nad poruchy močení a zlepšit výkon pohlavní oblasti. Zde je několik důležitých recenzí:

Názory mužů a lékařů na drogu Afal jsou převážně pozitivní

Nikolay, Moskva: "55 let jsem zle nemocen s adenomem a prostatitis. Doktor jmenoval Afala... Bolest zmizela během sexu a močení. Opravdu pomáhá! "

Vitaly v Petrohradě: "Zachytila ​​jsem prostatitidu (a zdálo se mi, že neudělám zima). Přišel urologovi, předepsal Afal na měsíc, příznaky prošly o týden později. O měsíc později urolog nedal na ultrazvuku žádné anomálie. "

Viktor, Simferopol: "Já vím, že mám prostatitidu, nemám čas jít k doktorovi, vzal jsem si do lékárny Afaloo, pili téměř dva týdny. Téměř úplně zmizela, nechodím na toaletu každou hodinu, ale dvě nebo třikrát v noci. Na konci kurzu myslím, že všechno bude jasné. "

Co se týče názorů odborníků, jejich hodnocení se v zásadě snižují na jednu: bez jmenování a bez kontroly se droga Afal nedoporučuje. Navíc by se nemělo počítat s pomocí této léčivé látky jako monoterapie - pouze v kombinaci se základními léky pomůže dosáhnout úspěchu. Zde je několik názorů:

Vladimír, urolog, Moskva: "Než začnete užívat drogu, musíte se podrobit vyšetřením. Jeho účelem je odhalit přesnou příčinu vývoje symptomů onemocnění a určit jeho příčinný činitel. Pouze po vyšetření lze předepsat vhodný režim léčby. Samoléčení není přísně doporučeno! A nejen proto, že nemusí mít správný účinek - zánět bude pokračovat až do komplikací. "

Doufat, urolog, Moskva: „I když data potvrdila, že krevní tlak stoupá, je tu vždy šance, když se vezme Ataljou, že u některých pacientů se jednotlivé vlastnosti organismu vyvolat podobnou reakci. Proto by měl lék předepisovat ošetřující lékař. "

Natalia, urolog, Petrohrad: "Nebezpečte své zdraví, doufáte, že potenciální vedlejší účinky užívání drogy Afal a zůstane potenciální. Bez konzultace s lékařem nemůžete ani říct, zda tyto pilulky pomohou. Každý, kdo riskuje samoléčbu, bude nucen převzít plnou odpovědnost za výsledky - pozitivní nebo negativní. "

Křehká prostata

Moderní svět doslova štěstí s nejširším spektrem ohrožení zdraví lidí. Zranitelná část těla mužů, prostata může trpět seznámit se k modernímu člověku sedavého způsobu života a zácpa, známé pro fanoušky rychlého občerstvení a odpůrců tohoto sportu. Nemoc se může vyvinout na pozadí hypotermie (hi šviháci v short-počasí bundy, džíny) a infekce, které oslabily odolat nezdravý životní styl, imunitní systém není schopen. Urologie je pohroma zdraví mužů XXI. Století, ale naštěstí existuje spousta prostředků k boji proti ní v moderním světě.

Igor, Moskva: "Nemám žádné stížnosti na Afalah - moderní drogu, podrobné pokyny, minimální omezení (jen alergický na laktózu). Opil si kurz, zkontroloval, normálně cítil - prostatitida se vyléčila, je to víc než cokoliv a také to není nutné. "

Gleb, Moskva: "Jsem" okurka "ve všech ohledech po Afale. Rychle obnovil vztah se ženou, nevšiml si žádných vedlejších účinků. Myslel jsem si, že s těmito tabletami se dá zacházet jen s vážnými léky, ale tyto tablety... jsem pil dva měsíce, a jak jsem řekl, "okurka"! ".

Vladimir, Irkutsk: "Nerozumím se, ale lékař chválil složení Afaly. Píkal celý kurz, byl vyléčen, opět v řadách. Nebylo to špatné, nebyly žádné vedlejší účinky, rychle a pohodlně užívat pilulky, a to i na cestách. "

Kdo říkal, že nelze vyléčit prostatitidu?

Máte PROSTATE? Už je hodně peněz vyzkoušeno a nic pomáhalo? Tyto příznaky nejsou známy zřetelně:

  • stálou bolestí v dolní části břicha, šourku;
  • potíže s močením;
  • sexuální dysfunkci.

Jediný způsob, jak fungovat? Počkejte a nepoužívejte radikálními metodami. Prostatitida může být CURED! Přejděte na odkaz a zjistěte, jak odborník doporučuje léčit prostatitidu.

Afala. Kdo pil? jaké jsou výsledky?

Moderátor: dvd-rw

Afala. Kdo pil? jaké jsou výsledky?

Zpráva # 1 kůň »Pá 16. března 2015 20:14

Zpráva # 2 cemen »Út 17. března 2015 12:02

Zpráva # 3 dima77 »Út 17 Mar, 2015 12:03 am

# 4 Zpráva don korvalole »Út 17. března 2015 11:06

Zpráva # 5 Sergei45 »Út 17. března 2015 17:07

# 6 Zpráva don korvalole »Út 17. března 2015 20:08

# 7 Zpráva Sergei45 »18. března 2015 v 17:24 hod

Zpráva # 8 muha70 »18. března 2015 v 18:08

Zpráva # 9 Vaření »So 21. března 2015 14:42 hod

Zpráva # 10 Sever 1 »So 22. března 2015 19:14

Zpráva # 11 Sergey_b »Pá 23, 2015 12:29 hod

Někdo pili AFALA?

# 12 Zpráva DOC1337 »Po 25.1.2016 12:21 hod

Re: Někdo pití AFALA?

Zpráva # 13 Sergei45 »Po 25 lednu 2016 13:13

Afala. Kdo pil? jaké jsou výsledky?

# 14 Zpráva Arche911 »Čt 16. února 2017 9:38 hod

Afala. Kdo pil? jaké jsou výsledky?

Zpráva # 15 HlQk »Sob pro 18, 2017 10:47

Afala. Kdo pil? jaké jsou výsledky?

# 16 Zpráva Arche911 »Pá 20. února 2017 10:45 hod

Afala. Kdo pil? jaké jsou výsledky?

Zpráva # 17 Arche911 »Sob pro 04, 2017 12:04 pm

Afala. Kdo pil? jaké jsou výsledky?

Zpráva # 18 karrochio »St 15. března 2017 8:09 am

Afala. Kdo pil? jaké jsou výsledky?

# 19 Zpráva valentine petrovich 2 »Út duben 25, 2017 1:17 hod

Naučte se léčit prostatitidu

Obnova začne dnes.

Podrobné a dostupné na moderních metodách
diagnostiky a léčby onemocnění prostaty

  • - Odhalení důvodů
  • - Potlačení infekcí v prostatě
  • - Způsoby léčby
  • - Jak se znovu a později nemusíte zhoršovat

Afala

Popis:

Afala - léčivý přípravek používaný při léčbě některých onemocnění prostaty. Aktivita je založena na imunitním mechanismu regulace zánětlivého procesu v prostatě. Afalah zlepšuje cirkulaci prostaty a struktury penisu, zmírňuje spazmus krevních cév, zlepšuje jejich stav. Snižuje zánět a otok těla. Při užívání léku se účinnost zlepšuje, erektilní dysfunkce zjemňuje, močení se snižuje, normalizuje rovnováha pohlavních hormonů. Pooperační pacienti Afala urychlují procesy hojení a regenerace.

Indikace:

Schéma příjmu:

Kontraindikace:

Složení:

Formy vydání:

Aplikace:

Hodnocení:

Ne nutně. Nyní je běžné, že všichni označují smartphone. A když se Afalas objevil, nebyl ani tam. A všechno bylo zacházeno.

proč nutně s smartprost je nutné kombinovat?

začal pít afalu pravidelně jednou za šest měsíců na pozadí smartprost. silné exacerbace, jako předtím. od té doby nezaznamenal. takže pro prevenci relapsu rozhodně stojí za to

Tyto pilulky jsou plné hlam.Dengi na veter.Ya koupil tři balíčky a pili 2krát denně a tři-and pyat.Tolku nol.Vsyako proboval.Stranno, ale pocit, že teprve huzhe.Mne osobně to nebylo přišlo.u mi to všechno začalo, ale je psáno, že akutní a chronické prostatit.A lékařů. Byl jsem a lékaři, byl v urologii.Rezultata nol.Vrachi jen hrozný je předepsáno v urologii jsou „experti“, že je lepší ležet doma a dělám umirat.Potomu samolecheniem.Ya vyzkoušeli všechno Prostamol, nolitsin, Afala, furagin.Vse Nejsem moc pomnyu.No chego.A stále Omnik.Nol nula nol.Ya myslet v první řadě, že odpověď je: existuje mnoho různých tvorů, kteří se živí na nemoci pánských a vytvářejí pravidelný mel.Suki vse.Vylechitsya nikdy bych nemohl, potomu- mám chronické prostatitidy (a možná již adenom) a syrové, studené počasí ovlivňuje IOM Průkopnický, a to natolik, že vlk voy.Govoryat chronické mě lechitsya.Erunda.Erunda.U po dobu 10 let, tato „nemoc“.To navsegda.No I probovat.Budu pít něco novoe.Inache Prostě nelzya.S každoročně zhoršuje a huzhe.Mozhet být vždy (opravdu chci věřit), že něco je opravdu uvolnit stoyaschee.Pravda strach, že do té doby bude pozdno.Hotya již vylechish.Budem není nic lepšího než žít. Pokud předtím neumřu před rakovinou prostaty.

Může afalmálně ovlivnit zánět mléčných žláz?

Dobrý den! Vzal jsem aphala asi rok, pomáhá, ale prsa se v poslední době zanícuje. Prošla nebo se uskutečnila USA předala analýzy hormonů všechno, co je normální Může afala inflamovat mléčné žlázy?

Malá je tam nějaká droga, která pomáhá proti tomuto inteligentnímu je jednoduchá. A teď, neberte je? Je to hloupé, podle mého názoru.

Hodnocení společnosti Afala

Příznivci homeopatické léčby ocení drogu Afal, která již byla v prodeji. Je však třeba připomenout, že velké množství studií neodhalilo rozdíly mezi homeopatickou léčbou a účinkem placeba. Neexistují žádné přesné údaje o konečné vyvrácení nebo potvrzení účinku použití vysoce ředěných léků. Statistické údaje o vědeckých experimentech se v tomto případě velmi rozšířily. Nicméně, mnoho pacientů po užívání takových léků mělo pocit pozitivního účinku a bylo vyléčeno, což bylo potvrzeno lékařem. Taková léčiva, která je dobrou alternativou pro pacienty, kteří dávají přednost používání minimálního zatížení těla, je známo, že použití ne-homeopatických léků způsobuje poškození lidských orgánů. Vhodné pro osoby s onemocněním jater, problémy s ledvinami. Afalah je terapeutické léčivo při detekci benigních lézí prostaty (benigní nádor - adenom).

Je droga registrována?: podívejte se na ☜

Tento lék byl přidán: 2009-10-09.
Pokyn aktualizován: 2016-03-06

Analogy a náhrady

☠ Pozor prosím! Léčivé drogy - jak chovat Rusy nebo co nemůžeš utrácet peníze!

Stručný návod k použití, kontraindikace, složení

Indikace (z čeho pomáhá?)
Pozitivní účinek v léčbě benigní prostaty, pozorováno zlepšení ve zhoršení jeho zánětu, příznaky, které mohou sloužit jako poruchy močových cest, pocity nevolnosti v oblasti třísel. V průběhu kurzu symptomy zmizí: normalizuje se celkový stav močového měchýře.

Kontraindikace
Individuální intolerance vůči africkým přísadám. Alergické reakce jsou zaznamenány.

Způsob aplikace (dávkování)
Lék se užívá perorálně, třikrát denně, po jedné tabletě najednou. Droga je nezávislá na jídle, ale pro větší účinek se na prázdný žaludek. Po přijetí musí pacient počkat na konečné rozpuštění tablety v ústní dutině. Průběh přijetí je až 16 týdnů. Ve zvláštních případech se změní dávkování léku, konzultace je nutná.

Předávkování
Nebyly nalezeny žádné případy předávkování.

Nežádoucí účinky
Při přecitlivělosti těla jsou slzné plyny charakteristické, vzhled červených vyrážek na kůži. Zvýší se libido.

Zvláštní pokyny (varování)
Před zahájením kurzu byste se měli poradit s lékařem. Věnujte zvláštní pozornost složení léku. Lék by neměl být užíván v nepřítomnosti onemocnění.

Forma vydání
Lék je dostupný ve formě tablet.

Doporučení / přehledy lékařů: máme na našich stránkách velkou část konzultací, kde 2x pacienty a lékaři diskutují o drogě Afala - viz

Afala

Formy uvolnění

Recenze lékařů o afal

Já neříkám. Tento přípravek (droga není) může fungovat jako placebo se spojením kouzla a přesvědčování. "Afala" - reklamní figurína za 100%! Tento lék není zahrnut v klinických doporučeních a ve svém složení a "mechanismu účinku" nikdy nemůže vstoupit.

Neexistují žádné vedlejší účinky, jako jsou žádné účinky, resp. Nízká cena.

Neexistují žádné vědecké důkazy o účinnosti léku. Žádné klinické studie.

Já sám nikdy nebudu jmenovat. Někdy pacienti vezmou drogu, když uslyší reklamu. A někdy mě ujišťují o své účinnosti. Podle mého názoru je nejpřirozenějším účinkem "placebo". Chcete-li zrušit Nevyrušuji, pokud pacient věří v efektivitu, pak argumentace více často nemá smysl. Pokud se při vyšetřeních vyskytnou nějaké odchylky, předepisuji i léky podle norem.

Absolutní bezpečnost. stejně jako voda.

Neprokázaná klinická účinnost, stejně jako všechny homeopatické přípravky. Pokud to stojí 10 rublů, pak můžete stále jmenovat alespoň ve formě placeba.

Droga se skládá z "nic", nikdy jsem si nevybral. Homeopatické prostředky jsou antiscientific účel. Souhlasím s celosvětovým trendem zavázat výrobce homeopatických přípravků, aby na obalu napsali, že neexistují žádné klinické studie, které by potvrdily účinnost.

Recenze pacientů o afld

Podle mého názoru jsem pil 3 měsíce. Účinky nula, jmenoval nebo jmenoval urolog, více na to nebo on nešel. Nyní používám čínské omítky, pomáhají mi dobře.

No, já nevím, můj otec vzal "Afaloo" na jaře po jednom zvláště "úspěšném" rybaření. Nechtěla se správně zahřát. Pili jsem 2 tablety 3krát denně. Obvykle jeden kurz. Urolog okamžitě předepsal "Afalah" a řekl, že jen pro jeho případ to bude fungovat dobře. Pít samozřejmě delší dobu, ujistěte se, aby průběh až do konce (i když příznaky se čistí velmi rychle, ale pro úplné uzdravení by mělo být provedeno). Proto myslím, že droga je dobrá. I když každý - jeho vlastní! Jako vždy pomáhá druhá - ne!

Pokyny pro použití přípravku Afalas

Farmakologický účinek

Snižuje fenomén zánětu a otoku prostaty, normalizuje jeho funkční stav. Zlepšuje urodynamiku, snižuje objem zbytkového moči, normalizuje tón dolních částí močového traktu, pomáhá redukovat poruchy dysurie.

Forma uvolňování, složení a balení

Rozpustné tablety od bílého až po téměř bílou, plochou válcovou, s rizikem a fazetou; na ploché straně je nápis "MATERIA MEDICA" vystaven nebezpečí, na druhé straně je nápis "AFALA".

Pomocné látky: laktóza, mikrokrystalická celulosa, stearan hořečnatý.

* * * hydroalkoholová směs neobsahuje více než 10 až 15 ng / g účinné látky

20 ks. - obaly celulárního obrysu (1) - balení z lepenky.
20 ks. - balení buněčné planimetrické (2) - balení karton.
20 ks. - balení buněčné planimetrické (5) - balení karton.
20 ks. - polymerové plechovky (1) - balení z lepenky.

Dávkovací režim

Uvnitř. Najednou 2 tablety (držte v ústech až do úplného rozpuštění - ne během jídla). Lék by měl být užíván 2krát denně, večer a ráno (před a po spánku). Doporučená doba trvání léčby je 16 týdnů.

Při závažném bolestivém syndromu a poruchách dysurie v prvních 2-3 týdnech léčby je lék užíván až 4krát denně.

Pokud je to nutné, na základě doporučení lékaře lze po 1-4 měsících opakovat léčbu.

Předávkování

V případě náhodného předávkování mohou vzniknout dyspeptické jevy způsobené plnivy, které tvoří dávkovou formu.

Lékové interakce

Nebyly zaznamenány žádné případy neslučitelnosti s jinými léky.

Nežádoucí účinek

Při použití léku pro indikované indikace a v indikovaných dávkách nebyl zjištěn vedlejší účinek.

Indikace

- benigní prostatickou hyperplázií I. a II. stupně;

- v komplexní terapii akutní a chronické prostatitidy (jako protizánětlivé a anestetikum);

- poruchy dysurie (časté močení, včetně nočních, problémy s močením, bolesti nebo nepohodlí v perineu), vč. doprovázející benígní prostatickou hyperplázi I a II stadia akutní a chronické prostatitidy.

Kontraindikace pro použití

- zvýšená individuální citlivost na složky léčiva.

Zvláštní instrukce

Přípravek obsahuje laktózu, ve spojení s níž se nedoporučuje u pacientů s vrozenou galaktosémie, malabsorpce glukózy nebo galaktózy, nebo s vrozeným deficitem laktázy.

Afalah hodnotí muže s impotencí

Droga afal: cena, instrukce a recenze mužů

Pokud se mezi muži v pokročilém věku objevily starší problémy s močovým měchýřem, dnes takové nemoci stále znepokojují mladé muže. Zánětlivé procesy prostaty se nacházejí u každého třetího člověka, zvláště pokud jde o ty muže, kteří většinu času stráví sedět.

Současným tématem farmaceutického průmyslu a zdravotnických odborníků je vytvoření rychlého a účinného léku pro tyto nemoci. Afalní tablety jsou přípravky nové generace, protože neobsahují syntetické složky a lék je homeopatický. Navzdory jemnému a jemnému působení na orgány Afala pomáhá navždy zapomenout na bolest a zánět prostaty.

Složení a vlastnosti

Afalah z prostatitidy je homeopatický lék, který se vyrábí ve formě tablet. Na prodej tablet v lékárně v blistrech na 20 kusů nebo plastových lahvích 20-50-75-100 tablet. Každá tableta obsahuje 3 mg afinitně purifikovaných protilátek proti antigenu specifického pro prostatu jako účinnou látku, stejně jako řadu pomocných složek, jako je stearan hořečnatý, laktóza a celulóza.

Při správném užívání tablet lék Afala poskytuje několik účinků:

  • odstraňuje zánětlivý proces, stejně jako otok prostaty;
  • zlepšuje oběhový systém;
  • zvyšuje libido člověka a podporuje sílu;
  • odstraňuje nepříjemné příznaky prostatitidy - hoření a bolesti, nepohodlí;
  • zlepšuje tón močových cest.

Afala: návod k použití

Navzdory skutečnosti, že lék Afal je homeopatický lék bez těžkých syntetických složek, je třeba, aby bylo dosaženo terapeutického účinku, přísně dodržovat obecně přijaté dávky léčiva. Současně není povoleno více než 2 tablety, které musí být uchovávány v ústní dutině až do úplné resorpce. Pokyny říkají, že pilulka je užívána ráno a večer.

Průběh homeopatické léčby prostatitidy zahrnuje užívání přípravku Afal tablety po dobu 4 měsíců. Pokud se nejprve prostatitida projeví intenzivními bolestmi a problémy s dysurií, může lékař předepsat předepsaný počet tablet až čtyřikrát denně, nejdéle však dva týdny. Pokud po 4 týdnech nedojde k akutním příznakům, doktor může prodloužit intenzivní léčbu takovým lékem.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Homeopatické přípravky prakticky nevykazují žádné vedlejší účinky a jejich bezpečné složení neznamená žádné přísné kontraindikace. Totéž platí pro prostředky Afala zkušenosti milionů mužů uvedl, že zařízení nezahrnuje „útes“ v podobě nežádoucích účinků.

Po řadě testů a klinických zkoušek specialisté zjistili, že Afalah nemá žádné vedlejší účinky. Kontraindikace k příjmu přípravku Afala mohou být vzácné:

  • přecitlivělost na složky léčiva;
  • v případě vrozené intolerance laktosy, galaktozémie;
  • s malabsorpcí, což je syndrom zhoršené absorpce galaktózy a glukózy.

Seznam kontraindikací, vedlejší účinky, které mohou nastat pouze v případě závažného předávkování, může být nevolnost a zvracení, stejně jako alergické reakce a bolest žaludku.

Indikace pro použití Afalas

Vzhledem k tomu, že složení přípravku Afala nezahrnuje pro tělo syntetické látky a těžké složky a seznam kontraindikací a vedlejších účinků je minimální, lék může být vydán bez lékařského předpisu a používá se také k prevenci prostatitidy.

Indikace pro tablety v pokynech jsou následující:

  • hyperplazie prostaty, ale pouze za podmínek benigní povahy a 1-2 stadií;
  • poruchy dysurie, zejména časté a bolestivé močení, bolest v genitální oblasti;
  • prostatitida akutní a chronické formy.

Další příprava týkající se přípravku je možná u lékaře andrology nebo urology.

Afala: recenze mužů

Jsem řidič autobusu asi 20 let, jak mi to doktor vysvětlil, kvůli sedavému životnímu stylu byl můj krevní oběh narušen, což způsobilo prostatitidu. Zpočátku jsem si všiml častého nutkání močit, pak jsem během sexuálních akcí začal cítit trochu nepohodlí. A po chvíli začaly některé problémy s erekcí. Odvažte se navštívit lékaře, který jmenoval Afal. Tyto pilulky přišly ke mně, už v prvním týdnu začala bolest postupně klesat. Po absolvování kurzu jsem zapomněl na prostatu navždy, předchozí aktivita v intimním životě se vrátila.

Jakmile mi prostě ochladila prostatu, od té doby jsem zapomněl na klidný život. Bolest mě neustále doprovázel, na záchodě, v posteli s manželkou, jen v noci. Lékař nejprve předepsal silnou drogu, z níž byly játra a ledviny vážně poškozeny. Pak se rozhodli zkusit homeopatické více šetřící prostředky. Afalah se ke mně přiblížila, na konci měsíce jsem se opět stala zdravým, plnohodnotným sexuálně aktivním mužem.

Po léčbě prostatickou chorobou Afala můžu říci jednu věc - je lepší počkat na efekt déle než na dosažení rychlého výsledku, ale s řadou vedlejších účinků. Ne, poprvé jsem se setkal s problémy tohoto druhu, ale pouze droga Afal nepoškodila mé tělo. Lékař doporučil později vypít také kurz prevence.

Analogy léků

Analogou léku se považuje léčivo, které má stejnou účinnou látku nebo naznačuje podobný účinek na zaměření onemocnění. Co se týče společnosti Afala, dnes neexistují podobné možnosti. Pokud jde o totožný farmakologický účinek, existuje mnoho vhodných léků pro Afalah.

Léčba problémů prostaty a prostaty může být provedena pomocí Viagra, Prostamolu, Gentosu, Tadenanu, Finasta, Spemanna, Proscaru, Raverone a mnoha dalších prostředků. Pouze ošetřující lékař bude moci podle výsledků vyšetření zvolit nejvhodnější analoge Afale.

Afala nebo Prostamol: co je lepší?

Prostamol, podobně jako Afalah, je lék nové generace (bez syntetických chemických složek v kompozici) pro léčbu onemocnění prostaty, zvláště s jeho hyperplazí. Měkké kapsle přípravku Prostamol obsahují ve svém složení přírodní výtažky rostlin, které mají příznivý účinek na urogenitální systém u mužů. Hlavní látkou je však extrakt z palmového ovoce s protizánětlivým, protiedematózním a antiproliferativním účinkem.

Jednoznačně odpovězte na otázku, která je lepší z těchto dvou léků Afal a Prostamol, nikdo nemůže. Podle zkušeností mnoha mužů obě homeopatické léky stejně jemně a bezpečně ovlivňují zaměření onemocnění, zmírňují závažné příznaky a přispívají k ozdravení. Zpětná vazba od spotřebitelů naznačuje, že jak Afala, tak Prostanorm jsou vynikající pro prostatitidu, ale ne vždy tak rychle, jak by chtěli.

Ve věci volby mezi podobnými léky pro léčbu prostaty nejvhodnější není přinejmenším role, kterou hrají náklady každého z nich. Cena v různých lékárnách může být odlišná, vše závisí na cenové politice lékárenských řetězců, regionu země, počtu tablet v lahvičce a dalších faktorech. Ale v průměru se jeden balíček Afal tablet bude muset zaplatit 350 rublů, balíček bude obsahovat 100 kusů.

Pokud srovnáváte Afalah s přípravkem Prostamol, u jednoho balení posledního léku budete potřebovat 1200 rubles, zatímco v balení bude 60 kapslí. Proto je poptávka po Afalou mnohem vyšší kvůli ekonomice obyvatelstva, protože obal Afaly je čtyřikrát levnější než Prostamol. Současně soudě podle odpovědí mnoha mužů a odborníků je účinek obou analogů přibližně stejný.

Léčba adenomu prostaty u mužů

Muži ve věku, jmenovitě 50+, riskují takovou onemocnění jako adenom. Objevuje se u 50% mužů po ortopauze. Benígní nádor může být léčen, ale za předpokladu, že hyperplazie se příliš nerozšířila. Pokud rakovina prostaty zamotá močovody, pak je těžko možné léčit patologii nepracující.

Dnes se naučíte, jak léčit léky na adenomy prostaty, jaké jsou pilulky pro adenomy prostaty a jak dlouho trvá lék.

Léčba adenomu prostaty u mužů: příznaky a příznaky

Čím dříve se člověk obrátil na specialistu o pomoc, tím vyšší je pravděpodobnost, že operace k odstranění adenomu nebude jmenována jako urolog. Benící povaha onemocnění je léčena mnoha způsoby. Nikdo nechce mít operaci, protože z tohoto druhu intervence je mnoho vedlejších účinků. Další věcí je léčit onemocnění lékařsky. Ale v takovém případě musíte zahájit léčbu tabletami, protože pokud se tkáň rozrůstá a prostata je mnohokrát zvětšena, léky na léčbu prostatického adenomu nemusí pomoci.

Jak zjistit onemocnění v počáteční fázi onemocnění? Za prvé by mělo být okamžitě řečeno, že muži, dokonce i když mají pocit nepohodlí při močení, nepospíší, aby navštívili urologa. Právě tato skutečnost podle lékařských rozhovorů ovlivňuje způsob léčby adenomu. Proto pokud člověk nechce "ležet pod nožem", stojí za to okamžitě varovat všechny patologie na začátku vývoje. Jaké faktory naznačují přítomnost adenomu?

  • Zvýšené močení;
  • Pocit neúplného vyprazdňování močoviny;
  • Jet se stal "pomalým" a přerušovaným;
  • Bolest, řez při přechodu na toaletu;
  • Noční močení na toaletu více než 3 krát za noc.

Všechny tyto znaky "signalizují" porušení genitourinálního systému.

Člověk se obrátí na urologa, když se močení částečně nebo zcela překrývá.

Léčba adenomu prostaty u mužů: diagnóza

U adenomu prostaty se provádí důkladná diagnóza, která pomáhá stanovit stav prostaty a jaký způsob léčby bude pro pacienta přizpůsobitelný. Lékař nejdříve stanoví nejen velikost nádoru, ale i rychlost, s jakou tento nádor roste.

Při diagnostice patologie je nutné určit:

  • Kolik moči zůstává v močovém měchýři po vyprazdňování. Faktem je, že pokud objem kapaliny přesáhne 100 ml, provede se operace;
  • Průtok moči;
  • Fyziologické změny prostaty.

Teprve po důkladné diagnóze může urologový androlog předepisovat léky na adenomy. Budou se dále diskutovat.

Léčba adenomu prostaty u mužů: lék z adenomu

Tradiční medicína se rychle rozvíjí a doplňuje zásobu léků, které mohou pacienta kvalitativně vyléčit.

Dnes existuje řada účinných léků pro léčbu adenomu.

Alfa blokátory v adenomu

Tuto patologii ošetřete alfa blokátory. Předložená skupina léčiv je určena k uvolnění svalových vláken, které se nacházejí v oblasti žláz. Jaká je funkce alfa blokátorů v adenomu?

  • Zlepšují odtok moči. V důsledku toho člověk vzácně v noci stoupá, aby vyprázdnil močový měchýř;
  • Odstraňte otok;
  • Urethra se anestetizuje.

Dnes většinou lékaři předepisují alfa-blokátor "Omnik". Tento léčivý přípravek umožňuje léčit nádor prostaty ne chirurgicky. Pozitivní účinek se projevuje již v druhém týdnu užívání léku. Někteří poznamenávají, že po prvním přijetí se symptomy onemocnění ustupují, stav se uleví a močení se zlepšuje.

Ale stejně jako jakýkoli lék, "Omnik" má řadu kontraindikací, proto není vždy předepsán pro léčbu onemocnění. Navíc alfa-blokátory mají mnoho vedlejších účinků. Při výběru léků by měl lékař pečlivě prozkoumat anamnézu pacienta. K negativním faktorům při užívání alfa-blokátorů lze přičíst:

  • Astenický syndrom;
  • Závratě, systematické nevolnosti;
  • Ortostatický kolaps;
  • Gastrointestinální poruchy.

Seznam účinných přípravků alfa-blokátorů, které může lékař předepsat:

Alfa-1-adrenoblokátory se používají pouze v raném stadiu onemocnění pro symptomatickou úlevu. Pak zadejte jinou tabletu z adenomu prostaty.

Inhibitory

Tato skupina léků je určena ke snížení velikosti a růstu adenomu. Je předepsána u středně těžkých až těžkých nádorů, je-li chirurgický zákrok kontraindikován. U mužů mohou léky tohoto druhu také stimulovat tvorbu testosteronu, a to zase zachovává sílu.

  • Proscar. Tento lék kontroluje růst adenomu a minimalizuje riziko vzniku urologických komplikací. Používá se jako pomůcka;
  • Dutasteride. Předkládaný přípravek je určen ke snížení výskytu nádoru. Lék skutečně snižuje velikost adenomu a zastavuje jeho růst;
  • Alfinal. Při dlouhodobém užívání stimuluje produkci pohlavního hormonu. Normalizuje také odtok moči a pomáhá snížit prostatu.

Je důležité poznamenat, že použití inhibitorů by mělo nejen kontrolovat růst nádoru, ale také snížit. V opačném případě v případě špatné dynamiky je přiřazena operace.

Léčba prostaty inhibitory prakticky nevede k nežádoucím účinkům.

Nevýhodou této metody léčby je, že tento druh tablet bude muset být opilý po dlouhou dobu, a možná i po celý život.

Androgeny

Androgenní skupina je předepisována jako adjuvantní terapie. Tyto léky pomáhají zlepšit tón svalových vláken, posilovat prostatu zevnitř, protože pod vlivem hyperplazie se tón někdy snižuje. Mezi nejčastější léky v této skupině patří:

  • Methyltestosteron;
  • Sustanon;
  • Testobromocyty.


Doba trvání léčby není delší než 30 dnů. Z těchto léků prakticky nejsou žádné vedlejší účinky. Jedinou zvláštností je správné dávkování, protože hypotalamus-hypofyzární systém může být při předávkování potlačen.

Tablety z adenomu prostaty na rostlinné bázi

Přípravky, které jsou vytvořeny na základě rostlinných přírodních složek, jsou používány muži a bez návštěvy lékaře. Ačkoli tato praxe není vítána, protože s těžkou formou adenomu, přírodní léky usnadňují stav na chvíli.

Léčba takovými léky je pro adenom prvního stupně.

Používají se také jako profylaxe onemocnění, protože mají tonizující účinek na prostatu. K těmto přípravám je možné nést:

  • Gentos. Tento lék patří do homeopatické skupiny léků. Gentos přímo ovlivňuje prostatickou žlázu a zejména hladké svaly;
  • Spem. Tento produkt je širokospektrální přípravek, protože ovlivňuje nejen adenom, ale také přispívá k lepší spermatogenezi;
  • Afala. Tento léčivý přípravek má kvalitativní účinek na činnost prostaty. To také pozitivně ovlivňuje mužské libido. Často je lék předepsán pro erektilní dysfunkci.

Závěr

Spolu s léky jsou prodávány necertifikované produkty, které vám umožní navždy zbavit adenomu. Čínské omítky, hojivé tinktury, které jsou široce inzerovány na internetu, způsobují spoustu otázek mezi spotřebiteli.

Urologické náplasti jsou uznávány v Číně, ale v naší zemi nemají žádné dokumenty k prodeji, ačkoli recenze o nich jsou většinou dobré. Všechny tyto pomocné látky lze kombinovat s lékařskou léčbou adenomu, ale neměly by je nahradit, takže při prvních příznacích onemocnění je nutné okamžitě kontaktovat urologa-androloga k odstranění nemoci samotného.